Raskaan kaluston renkaan tasapainotuskone Cemb C210 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1943,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Raskaan kaluston renkaan tasapainotuskone Cemb C210

Kuorma-auton renkaille tarkoitettu tasapainotuskone

Kuvaus

Erittäin laadukas Cemb C210 on kuorma-auton pyörille tarkoitettu raskaan kaluston renkaan tasapainotuskone.

Digitaalinäyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Pyöritys ja jarrutus tapahtuu tasapainotuskoneessa olevasta vivusta.

KA – tasapainotuskoneessa on vakiovarusteena paineilmatoiminen pyörähissi ja mukaan kuuluu lisävarusteena kartiosarja (Ø 45-180 mm) kevytkuorma-autojen renkaille.

  • Maksimi vanneleveys 20″
  • Maksimi vannehalkaisija 30″
  • Pyörän maksimi halkaisija 1300 mm
  • Pyörän maksimi paino 250 kg
  • 230V 50Hz

Erikseen lisävarusteena saatavilla myös kartio sekä tähtikeskityslevysarjat kuorma-autojen & bussien renkaille.

Tämä raskaan kaluston renkaan tasapainotuskone malli on erittäin tarkka, yksinkertainen ja helppokäyttöinen, koska koneen pyöritys ja jarrutus tapahtuu vivusta vääntämällä. Pyöritysnopeus on niin alhainen, että suojakaarta ei välttämättä tarvita (saatavilla lisävarusteena).

Cemb on maailmankuulu tasapainotuskoneiden valmistaja autokorjaamoalalla. Heidän yli 60 vuoden kokemuksensa sekä yli sata patentoitua innovatiivista ratkaisua tasapainotuksen saralla ovat pitäneet yrityksen alan edelläkävijänä tähän päivään asti. Laatu on yksi suurimmista syistä Cemb-tasapainotuskoneiden erittäin suureen suosioon ja yrityksen kasvuun vuosien varrella.

Avaa esite

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020