Suunnittelupalvelu - Finnkone
297
page-template-default,page,page-id-297,page-child,parent-pageid-232,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
 

Suunnittelupalvelu

Selkeä, yksityiskohtainen 3D-suunnittelu

Kun olet suunnittelemassa uudelleenjärjestelyä tiloissasi tai olet rakentamassa kokonaan uutta tilaa – on se sitten korjaamo, rengasliike,  katsastusasema tai mikä tahansa muu – ota yhteyttä meihin. Suunnittelemme mielellämme kanssasi.

 

Käytämme tehokasta 3D-suunnitteluohjelmaa, jolla saa tehtyä selkeät, yksityiskohtaiset suunnitelmat ja sisäkuvat uudesta tilastasi.
Näin pystyt jo heti kättelyssä hahmottamaan, miltä tiloissasi tulee näyttämään, kun ne ovat valmiit.

Suunnittelupalvelu Finnkone

Projektisuunnittelu

Projektisuunnittelumme perustuu asiakkaan kanssa yhteistyönä tehtyyn laitesijoitussuunnitelmaan. Käytämme suunnitteluun nykyaikaista CAD-suunnitteluohjelmistoa, jolla mallinnamme korjaamon lay-outin ja laitesijoittelun. Suunnitteluohjelmassa on symbolikirjasto, joka koostuu erilaisista korjaamokoneita ja -laitteita kuvaavista yläkuvannoista mahdollisine liikeratoineen. Paras tapa tehdä laitesijoitussuunnitelma on tehdä se suoraan arkkitehtitoimiston toimittamaan pohjapiirrokseen. Korjaamosuunnittelussa tarvitaan lisäksi LVI- ja rakennesuunnittelun tietoja. Suunnittelu onnistuu myös, vaikka pohjakuvaa ei olisikaan olemassa sähköisessä muodossa.

 

Asennussuunnitelma

Toimivuus on korjaamosuunnittelussa avainsana. Korjaamopaikoille ja niiltä pois ajamisen on oltava mahdollisimman helppoa. Laitteet – etenkin kiinteästi asennettavat – on mahdollisuuksien mukaan sijoitettava niin, että niitä on vaivaton käyttää. Myös työturvallisuusmääräykset on otettava huomioon.

 

Suunnitelman pohjalta pystymme arvioimaan projektiin tarvittavat asennusmateriaalit, työkalut sekä vaaditut henkilöresurssit, jotta asennus saadaan sujumaan mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Omat ja yhteistyökumppaniemme asennusmiehet hoitavat asennuksen.

 

Kun suunnittelet remonttia tai uutta toimipistettä, ota yhteys myyntihenkilökuntaamme.
Asiantuntijamme suunnittelee tarpeitteisi mukaisen, toimivan ratkaisun.

Ota yhteyttä myyntiimme
09 3508 1020
myynti@finnkone.fi

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020