Teollisuuden referenssit - Finnkone
2286
page-template-default,page,page-id-2286,page-child,parent-pageid-230,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

REFERENSSIT

Valmet Rautpohja Jyväskylä

Valmetin tuotantohalliin oli vuosien kuluessa asennettu useita poistopuhaltimia. Tämä aiheutti sen, että vanhan maalaamon poisto ei ollut riittävän tehokas, vaan maalin käry kulkeutui tuotantohalliin.

Finnkone Oy toimitti uudet IV-koneet ja samalla asennettiin rullakatto. Laitteistossa on kaksi poistokonetta ja yksi tuloilmakone. Kaikissa koneissa on taajuusmuuntimet, jolloin voidaan olla varmoja, että tila voidaan pitää aina ali paineisena.

”Uudistuksen jälkeen käryt eivät ole häirinneet tuotantohallissa” toteaa projektin vastaava Juha Junikka.

Samassa yhteydessä uusittiin myös maalivarasto, johon laitettiin ilmanvaihto siten, että ilma vaihtuu varastossa joka minuutti. Projekti oli vaativa, koska useita eri laitteistoja asennettiin samaan aikaan. Asennukset pysyivät kuitenkin hyvin aikataulussa ja toimintaa päästiin jatkamaan suunnitellusti.

Finnkoneen teollisuuden referenssi Valmet
Finnkoneen teollisuuden referenssi Valmet
Finnkoneen teollisuuden referenssi Valmet
Finnkoneen teollisuuden referenssi Valmet
Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020