Laiteasennuspalvelu - Finnkone
13
page-template-default,page,page-id-13,page-child,parent-pageid-232,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Laiteasennuspalvelu

On erittäin tärkeää, että korjaamolaitteet asennetaan oikein valmistajan ohjeiden mukaisesti. Näin varmistetaan laitteiden kestävä ja häiriötön toiminta. Laiteasennuspalvelumme tarjoaa asennuksen kaikille toimittamillemme laitteille.

 

Toimivuus on laiteasennuksen avainsana

Korjaamopaikoille ja niiltä pois ajamisen on oltava mahdollisimman helppoa. Laitteet – etenkin kiinteästi asennettavat – on mahdollisuuksien mukaan sijoitettava niin, että niitä on vaivaton käyttää.

 

Työturvallisuusmääräysten vaatimukset otetaan huomioon laiteasennuksessa

Suunnitelman pohjalta pystymme arvioimaan projektiin tarvittavat asennusmateriaalit, työkalut sekä vaaditut henkilöresurssit, jotta asennus saadaan sujumaan mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Omat ja yhteistyökumppaniemme asennusmiehet hoitavat asennuksen.

Tilaa meiltä laiteasennus
09 3508 1020
myynti@finnkone.fi

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020