Huoltosopimus - Finnkone
266
page-template-default,page,page-id-266,page-child,parent-pageid-232,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
 

Huoltosopimus

Huoltosopimuksen edut

Parempi toimintavarmuus

Laitteiden taloudellinen käyttöikä pitenee

Käyttäjälle vaivaton

Huoltoaikataulu hyvissä ajoin etukäteen

Lakisääteiset tarkastukset ajallaan

Kalibroinnit aina kunnossa - tarkemmat mittaustulokset asiakkaalle

Laitekohtainen kustannusseuranta netissä

Dokumenttien taltiointi tietojärjestelmässä

Edulliset hinnat

Tilaa huolto tai korjaus

09 3508 1031   
laitehuolto@finnkone.fi

Autokorjaamoalalla laitehuoltosopimus on itsestäänselvä osa laitteistojen laadunvarmistusta. Huoltamalla konetta säännöllisesti varmistetaan, että laite pysyy käyttökunnossa ja se on hyödyllinen silloin kun sitä eniten tarvitaan.

Finnkone-huoltosopimus voidaan solmia uuteen tai vanhaan korjaamolaitteeseen riippumatta siitä onko se Finnkone Oy:n toimittama tai maahantuoma laite.

Huoltotyön suorittaa aina joko Finnkone Oy:n huoltaja tai Finnkone Oy:n nimeämä valtuutettu huoltoliike.

 

Pidennä käyttöikää

Kun laite pidetään hyvässä kunnossa, sen elinikä pitenee ja suorituskyky säilyy koko sen elinkaaren ajan. Tämä takaa investoinnillesi parhaan mahdollisen tuoton.

 

Minimoi käyttökatkokset

Säännöllinen huolto vähentää laitteen toimintahäiriöitä ja oikein ajoitetut huoltovälit pienentävät merkittävästi laiterikon riskiä. Huoltosopimuksemme avulla varmistat, että laite on käytettävissä silloin, kun sitä tarvitaan.

 

Hallitse kustannuksia

Räätälöidyn huoltosopimuksen avulla huoltokuluja on helppo seurata ja ennakoida. Lisäksi laitteiden säännöllisellä huoltamisella pystytään vähentämään odottamattomia konerikkoja sekä niistä koituvia huoltokuluja. Huoltosopimusasiakkaamme saa käyttöönsä korjaamolaitteiden web-pohjaisen seurantajärjestelmän, jolla voi seurata ja hallinnoida laitteiden ylläpitoa ja kustannuksia.

Tallennamme järjestelmään myös tarkastuspöytäkirjat sekä kalibrointi-todistukset, jolloin ne ovat aina helposti saatavilla.

 

Huoltosopimus tarpeen mukaan

Huoltosopimuksessa määritellään sovittujen laitteiden huoltovälit vastaamaan asiakkaan käyttökapasiteettia sekä laitteen käyttöolosuhteita. Huolehdimme koneista ja laitteista sovitun aikataulun mukaisesti. Huollamme ja tarkastamme koneet säännöllisesti ja testaamme niiden toimivuuden.

Tarkastuksen yhteydessä teemme tarvittavat kalibrointi- ja tarkastustodistukset.

Huoltosopimusvaihtoehdot

Perushuoltosopimus

  • Sopimuslaitteiden määräaikaishuollot
  • Lakisääteiset tarkastukset
  • Mittalaitteiden kalibroinnit

Huolto- ja korjaussopimus

  • Sopimuslaitteiden määräaikaishuollot
  • Lakisääteiset tarkastukset
  • Mittalaitteiden kalibroinnit
  • Sopimuslaitteiden korjaukset

+ Sopimukseen voidaan liittää myös varalaitepalvelu

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020