Teollisuuden tuotteet - Finnkone
3386
page-template-default,page,page-id-3386,page-child,parent-pageid-230,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Tuotteet

Toimitamme, suunnittelemme ja asennamme teollisuuden eri aloille koneita, laitteita sekä laajempia järjestelmiä. Toimitamme kaikkia edustamiamme laitteita tarvittaessa asennettuna, testattuna ja käyttövalmiina. Pyrimme aina tekemään asiakkaan laitehankinnat mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi. Tavoitteenamme on olla teollisuuden laitekaupan pitkäikäinen ja luotettava kumppani.

Löydät alta valikoimamme tuotteita ryhmiteltynä tuotteittain. Mikäli jokin etsimäsi laite tai järjestelmä puuttuu, ota yhteyttä niin selvitetään juuri teille oikea ratkaisu!

Tee teollisuuden laitehankinnat meillä – helposti ja yksinkertaisesti!

Tehokkaat laiteratkaisut teollisuuden tarpeisiin

Toimittamamme öljynsumuerottimet pitävät leikkuunesteet poissa muusta työympäristöstä ja teollisuusimuri valikoimamme sisältää siirreltävien mallien lisäksi työstökoneimurit, paineilmaimurit sekä kokonaiset keskusimurijärjestelmät.

Suurempia pesuoperaatioita varten tuotekattauksestamme löytyy kokonaiset pesulinjat ja pesulinjastot, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Teollisuuspesukoneita löytyy myös pienempiin tarpeisiin, kuten laaja valikoima erilaisia osienpesukoneita sekä ultraäänipesukoneita.

Kun paineilman tarve on suurta, teollisuuskompressori on oikea valinta. Mäntäkompressori- ja ruuvikompressorivalikoimastamme löytyy varmasti oikea tuote jokaiseen tarpeeseen. Toimitamme 0,4 – 14 m³/min tuottavat kompressorit invertterillä tai ilman. Teollisuuskompressoreihimme on saatavilla myös virransäästömoduulit joiden avulla investointi maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa.

Teollisuuden hitsauslaitteet löytyvät myös meiltä. Toimitamme järeät MIG- / MAG-hitsauskoneet, TIG-hitsauskoneet sekä puikkohitsauskoneet niin teräkselle kuin alumiinillekin. Hitsauskaasujen poistoon toimitamme siirreltävät kohdepoistoyksiköt sekä kokonaiset hitsausimurijärjestelmät. Räätälöimme aina kaikki imurijärjestelmät asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kaikkien näiden lisäksi teollisuuspuristimet, induktiokuumentimet sekä plasmaleikkurit monissa eri tehoissa. Maalauspuolelle toimitamme maalauskaapit, maalausseinät sekä kokonaiset maalauskammiot. Toimittamamme FAM maalauskammiot ovat erinomainen ratkaisu useilla eri teollisuuden aloilla. Rautatieteollisuus, lentokoneenvalmistajat, laivanvarustamot ja raskaiden ajoneuvojen valmistajat ovat kaikki havainneet FAM maalauskammioiden käytännöllisyyden omissa valmistusprosesseissaan.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020