Yritys - Finnkone
236
page-template-default,page,page-id-236,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Yritys

Finnkone Oy – Mukava ja luotettava

Finnkone Oy on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva merkittävä täyden palvelun korjaamolaitetoimittaja. Nykymuodossaan yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2005 yhdistämällä McRollsin ja Suomen Täsmäkorjaus Oy:n korjaamolaitetoiminnot yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Yrityksen historia ulottuu kuitenkin liiketoimintakauppojen myötä vuosikymmenten taakse.

Tänä päivänä Finnkoneella työskentelee toistakymmentä henkilöä, joilla on pitkä kokemus sekä korjaamotoiminnasta että laitekaupasta. Asiakkaamme saavat kaikki rengasliike- ja autokorjaamotoimintaan tarvittavat laitteet ja tarvikkeet sekä niiden ammattimaisen huollon ja varaosat yhdestä paikasta. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös korjaamosuunnittelu, liiketoiminnan neuvonta ja rahoituspalvelu. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla ja liiketoiminta-alueenamme on koko Suomi.

Finnkone näyttelytila

Missio

Auttaa asiakkaitamme tekemään oikeita ratkaisuja ja toteuttamaan tehokkaat, tuottavat ja turvalliset korjaamoympäristöt, joilla kasvattaa liiketoimintaa ja parantaa sen kannattavuutta.

Visio

Finnkone on mukavin paikka ostaa. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, jonka kautta löytyvät vaivattomasti kattavat ja tehokkaat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Katso täältä referenssimme.

MYYNTI
09 3508 1020

myynti@finnkone.fi

HUOLTO
09 3508 1031
laitehuolto@finnkone.fi

VARAOSAT
09 3508 1023
tilaus@finnkone.fi

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020