Korjaus- ja huoltopalvelu - Finnkone
279
page-template-default,page,page-id-279,page-child,parent-pageid-232,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
 

Korjaus- ja huoltopalvelu

Koko maan kattava huolto-organisaatiomme takaa sen, että asiakkaamme saavat palvelua ilman turhia viiveitä.
Voit aina ongelmatilanteessa ottaa yhteyttä meihin. Osaava henkilökuntamme tai valtuutettu yhteistyökumppanimme neuvoo, huoltaa ja korjaa aina tarvittaessa. Korjauspalvelustamme saat nopean avun, kun laitteesi tarvitsee kunnossapitoa.

 

Koemme huollon ja jälkimarkkinoinnin tärkeimmäksi osa-alueeksi palveluvalikoimassamme.
Myymiemme laitteiden pitää olla toimintakuntoisia niin uusina kuin ikääntyneinäkin. Koulutamme huoltoedustajiamme säännöllisesti, jotta myös uusimpien laitteiden erityispiirteet voidaan hallita. Huolto- ja varaosapalvelumme toimii koko Suomessa. Huollon ja varaosien toimitusnopeuden varmistamiseksi pidämme varastossamme laajaa valikoimaa varaosia.

 

Itse maahantuomiemme laitteiden lisäksi huollamme, kalibroimme, korjaamme ja asennamme myös muita laitteita. Toiminta nopealla vasteajalla, kilpailukykyinen hinnoittelu sekä laaja yhteistyöverkko takaavat laadukkaan asiakaslähtöisen palvelun.

Varaosamyynti 
09 3508 1023   
tilaus@finnkone.fi

Huolto- ja korjaus
09 3508 1031
laitehuolto@finnkone.fi

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020