Renkaan tasapainotuskone HPAFaip 335 C Evo - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1796,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Renkaan tasapainotuskone HPAFaip 335 C Evo

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu paineilmalukitteinen tasapainotuskone suurella laajakuvanäytöllä.

Tuotetunnus (SKU): 0-21233502/25 Osastot: , ,
Kuvaus

Selkeällä, 22-tuumaisella LCD-näytöllä ja sonarilla varustettu renkaan tasapainotuskone, jolla tasapainottuu mikä tahansa kevyemmän kaluston rengas, oli kohteenasi henkilöauto, moottoripyörä tai pakettiauto!

 

  • Max. pyörän leveys: 600 mm
  • Max. pyörän halkaisija: 1 117 mm
  • Max. pyörän paino: 75 kg
  • Tasapainotusnopeus: 90-130 rpm
  • Tasapainotustarkkuus: 1 g
  • Max. vannehalkaisija 28”
  • Max. vanneleveys 20″

Paineilmalukolla varustettu HPAFaip 235 C on oiva valinta, kun asiakaskuntasi kalusto koostuu henkilöautoista, pakettiautoista, moottoripyöristä tai muusta kevyemmästä kalustosta.

TwinLight-järjestelmä valaisee vanteen sisäpuolelta, helpottaen näin mm. vanteen sisäpuolen puhdistamista ja vanteen rakenteen tarkistamista. Järjestelmään kuuluu myös laser-kohdistin, joka näyttää rengaspainoille oikeat paikat.

Uudistettu PNEULOCK-paineilmalukko pitää renkaan paremmin paikallaan, nopeuttaen operointia ja tuottaen tarkempia mittaustuloksia.

Sonar ja älykkäät tasapainotusohjelmat tekevät työskentelystä nopeaa. Halutut painojen paikat voidaan ilmoittaa mittavarrella, ja mittaukset hoituvat automaattisesti.

;

Avaa esite    Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020