Finnkone etsii uutta myyntipäällikköä - Finnkone
505
post-template-default,single,single-post,postid-505,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Finnkone etsii uutta myyntipäällikköä

Finnkone Oy on valtakunnallinen autokorjaamolaitteiden ja teollisuuslaitteiden maahantuoja, joka edustaa johtavia laitemerkkejä. Toimintamme lähtökohtana on ratkaisujen tarjoaminen asiakkaille mukavasti ja luotettavasti.

Laajennamme toimintaamme teollisuuteen. Nyt haemme myyntipäällikköä, jonka tehtävänä on teollisuusasiakkaiden palveleminen ja ratkaisujen löytäminen heille.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknisten laitteiden tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ratkaisukeskeisen ajattelutavan hallintaa.

Odotamme hakijalta tehtävään sopivaa kaupallista tai teknistä koulutusta, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä usean vuoden kokemusta myyntitehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä kokeneen organisaation tuen unohtamatta hyviä ansiomahdollisuuksia.

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtaja Sulo Kekäläinen, p. 050 340 8836.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen 9.3.2018 mennessä osoitteella: sulo.kekalainen@finnkone.fiKiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020