Autokorjaamo 2018 -messut - Finnkone
515
post-template-default,single,single-post,postid-515,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Autokorjaamo 2018 -messut

Finnkone Oy oli jälleen mukana Autokorjaamo-messuilla. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa kerran kahdessa vuodessa ja ajankohtana oli tänä vuonna 9.-10.11.

Finnkone autokorjaamo 2018 messuilla

Tapahtuma tarjosi tänäkin vuonna kattavan ohjelman tietoja ja taitoja kartuttavaa ohjelmaa, kuten työnäytöksiä sekä alan uuden teknologian esittelyä. Osastollamme oli tänä vuonna mukana kilpailu, jossa piti arvata kulhossa olevien rengaspainojen paino. Kulhon oikea paino oli 13520 grammaa ja voittajaksi selvisi Riku Kontiolahdelta, jonka arvaus jäi vain 20g oikeasta vastauksesta! Palkinnoksi Rikulle lähti työkalupaketti, onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Finnkone autokorjaamo 2018 messuilla

Meillä oli messuilla näytillä mm. autonostin uutuus Allegri Pratik, joka yhdistää saksinostimen ja 2-pilarinostimen parhaat puolet. Ajoneuvo nostetaan käpälillä kaksipilarinostimen tavoin, mutta käpälät ovat kiinnitetty saksinostimen runkoon. Täten auton pohja jää kokonaan vapaaksi, mutta nostin ei vie liikaa tilaa korjaamolta, koska tielle ei jää 2-pilarinostinten pilareita. Mukana oli myös Allegrin IDEAL prototyyppi nostin, joka on heidän Pratik nostimen kanssa yhteensopivaksi suunniteltu sähkö- sekä hybridiautojen akkujen nosto-/laskulaite. IDEAL nostimen avulla sähköautojen erittäin painavien akkujen irroitus ja kiinnitys onnistuu erittäin kätevästi! Normaalin ylös/alas liikkeen lisäksi, IDEAL mahdollistaa kunkin nostopöydän kulman nostamisen erikseen, jonka avulla sählöautojen akut on helppo kiinnittää paikoilleen. Se soveltuu erinomaisesti myös vaihteiston sekä moottorin irroitus- & asennustöihin.

Finnkone autokorjaamo 2018 messuilla

Iso kiitos kaikille kävijöille koko Finnkoneen väen puolesta! Nähdään taas ensi messuilla!

Finnkone autokorjaamo 2018 messuilla


Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020