Pakokaasukela Keen Space GMRV-100/7,5 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-4251,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Pakokaasukela Keen Space GMRV-100/7,5

NYT -50% ALENNUKSELLA HINTAAN 525€ (alv. 0%)

Ennen 1050€ (alv. 0%)

Kuvaus

Kestävä pakokaasukela sulkuventtiilillä

  • Kelan letkun pituus 7,5m / halkaisija 100mm (=henkilö- ja pakettiautoille)

Pakokaasukelassa on jousella toimiva takaisinkelausmekanismi , taipuisa 10m letku sekä automaattinen sulkuventtiili.

Sulkuventtiili aukeaa kun letku vedetään alas ja sulkeutuu kun se kelataan takaisin ylös.

  • Sulkuventtiili on erittäin hyödyllinen lisäosa keskitetyssä järjestelmässä jossa on monta eri kelaa, koska sulkuventtiilin ansiosta yhtä letkua käytettäessä kaikki muut pysyvät kiinni eivätkä ime korjaamon lämmitettyä ilmaa ulos turhaan.

Kumista valmistetun letkun sisällä on nailon spiraali, jonka ansiosta se ei muuta muotoaan vaikka painuisikin kasaan vahingossa, (esim. jos sen päältä ajettaisiin vahingossa). Letku kestää kuumuutta 200 °C asti.

Ajan myötä Pakokaasukela joutuu koville kun letkua ei vedetä alas oikeaoppisesti suoraan kelan alapuolelta vaan monista eri kulmista. Keen Space:n kelojen päädyt on kuitenkin valmistettu vahvistetusta teräksestä, joka takaa niille pitkän käyttöiän jatkuvassakin käytössä.

Puhallin tai suulake ei kuulu mukaan.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020