Kulutusosat IMS Pro Plasma Cutter -leikkureille - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1670,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Kulutusosat IMS Pro Plasma Cutter -leikkureille

IMS Pro Plasma Cutter leikkauspään kulutusosasarjat.

Kuvaus

IMS Pro Plasma Cutter leikkauspään kulutusosasarjat.

Perussarja muodostuu seuraavista osista.

1 x Suutin / Nozzle
3 x Kärki / Tip
1 x Hajoitin (Diffuusori) / Diffuser
3 x Elektrodi / Elektrode

Varaosasarjat laitteille:

  • Cutter 25 K
  • Cutter 31 FV
  • Cutter 35K / 40FV
  • Cutter 85A TRI

 

Elektrodi (Electrode) on nopeimmin kuluvia osia. Elektrodi siirtää virran virtalähteestä kärjen kautta luodakseen leikkaavan plasma suihkun. Se on vaihdettava, kun reiän halkaisija kasvaa.

Kärki (Tip) on nopeimmin kuluvia osia se vaihdettaan, kun reikä ei ole enään pyöreä. Kärki mahdollistaa ilman virtauksen elektrodin ympärillä, virtaava ilma (kaasu) ionisoituu elektrodin ja työkappaleen välillä palavassa valokaaressa muodostaen plasmakaaren.

Diffuusori (Diffuser) ohjaa leikkauspään ilmavirtauksia, se mahdollistaa tasaisen ilmanvirtauksen leikkauspäässä. Se on vaihdettava, jos leikkaava plasma liekki on vääristynyt tai jos hajoitin diffuusorin reiät ovat tukossa.

Suutin (Nozzle) ohjaa poltinta suojaavaa ja jäähdyttävää ilmankiertoa. Sen kuluminen useimmiten johtuu korkeassa lämpötilassa olevista sulan metallin roiskeista . Suutin vaihdetaan, jos liekissä on vääristymiä tai suutin on muuten vahingoittunut tavalla joka vaikuttaa toimintaan.

 

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020