Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

2-Pilarinostin

Kaksipilarinostimen mitoituksessa on ratkaisevaa sen käyttötarkoitus, mutta nostimen laatuun ja kestävyyteen pitää myös kiinnittää huomiota. Kaikki toimittamamme mallit ovat kestäviä ja varmatoimisia.

Kaksipilarinostimissa on automaattisen voitelun ansiosta pidempi käyttöikä ja niitä on helpompi huoltaa. Laatutakuuna Werther tarjoaa sähkömekaanisiin 2-pilarinostimiinsa nostoruuville ja -mutterille 5 vuoden takuun.

Työskentely on nopeaa ja turvallista, koska kaksipilarinostinten nostovarret lukittuvat automaattisesti ja niihin saa lisävarusteina mm. Click System - pikanostopäät, joiden ansiosta pystyt työskentelemään ergonomisesti ilman turhaa kumartelua ja nostopäiden ylös ruuvaamista. 2-pilarinostimien pitkälle ulottuvat käpälät mahdollistavat monien erityyppisten ja mallisten autojen noston.

Turvallisuus on erittäin tärkeää painavia kuormia nostettaessa ja valikoimassamme olevissa kaksipilarinostimissa on useita turvalaitteita ja – ominaisuuksia, jotka takaavat turvallisen työskentelyn.

Löydät alta valikoimamme 2-pilarinostin vaihtoehdot, jotka ovat kaikki lattiavapaita malleja.

Kevyille kuorma-autoille ja suurille pakettiautoille tarkoitettu 2-pilarinostin
3000kg nostava sähkömekaaninen 2-pilarinostin.
4000kg nostava sähkömekaaninen 2-pilarinostin.
Sähköhydraulinen 2-pilarinostin jota on saatavilla kahdella eri nostokyvyllä.
Sähköhydraulinen 2-pilarinostin pitkillä nostokäpälillä, saatavilla kahdella eri nostokyvyllä.