2-pilarinostin HPAfaip P2C 235C B - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-6341,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

2-pilarinostin HPAfaip P2C 235C B

Tuotetunnus (SKU): 0-43107500/48 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sähköhydraulinen 2-pilarinostin joka soveltuu myös matalaan tilaan

  • Nostokyky 3500kg
  • Max. nostokorkeus 1945 mm
  • Minimikorkeus 95mm

Kolmiosaisen nostovarren ensimmäinen osuus on vain 30mm paksu, joten se mahtuu helposti myös matalien ajoneuvojen alle
Kumitalloilla varustetut nostopäät ovat säädettävät (95-180 mm)
Vakiovarusteisiin kuuluu 2 sarjaa korotuspaloja
Nostovarsissa on kumisuojaus ovien avaamisen varalle

Lisätiedot

Avaa esite

2-pilarinostin HPAfaip P2C 235C B on suunniteltu erityisesti autokorjaamoiden ja huoltamoiden tarpeisiin, tarjoten tehokkaan ja luotettavan tavan nostaa ajoneuvoja huoltoa ja korjausta varten. Tämä malli on erityisen tunnettu kestävyydestään, nostokapasiteetiltaan ja käyttäjäystävällisistä ominaisuuksistaan.

HPAfaip P2C 235C B pystyy nostamaan jopa 3500 kg painoisia ajoneuvoja, mikä tekee siitä sopivan kaiken kokoisille henkilöautoille sekä kevyille ja keskikokoisille hyötyajoneuvoille. Nostokorkeus on tyypillisesti noin 2 metriä, mikä mahdollistaa helpon pääsyn ajoneuvon kaikkiin osiin. Laite on suunniteltu siten, että ajoneuvon nosto ja lasku tapahtuvat tasaisesti ja turvallisesti, yleensä noin 40–50 sekunnissa täyteen korkeuteen.

Laadukkaista komponenteista rakennettu HPAfaip P2C 235C B käyttää kestävää terästä, joka takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Nostovarsia voidaan säätää eri pituuksiin, mikä mahdollistaa erikokoisten ajoneuvojen turvallisen ja tukevan nostamisen. Mekaaniset turvalukitukset aktivoituvat automaattisesti, kun laite nousee, estäen tahattoman laskeutumisen ja tarjoten lisäturvaa. Lisäksi hydrauliset varmistusventtiilit ja hätäpysäytyspainike parantavat turvallisuutta varmistaen, että käytön aikana syntyy mahdollisimman vähän riskejä.

HPAfaip P2C 235C B:ssä on helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä, jossa yksinkertaiset ylös- ja alas-painikkeet mahdollistavat laitteen hallinnan intuitiivisesti ja turvallisesti. Sähköjärjestelmä on yleensä sovitettavissa 230V tai 400V, 50 Hz sähköliitäntään, mikä lisää laitteen monipuolisuutta eri työympäristöissä. Lisäksi nostimen asentamiseen vaaditaan vähintään 4 metrin tilakorkeus ja riittävän suuri lattiatila, tavallisesti vähintään 4 x 4 metriä, mikä varmistaa sen turvallisen ja tehokkaan käytön.

Tämän mallin lisävarustevalikoima sisältää monia erilaisia adaptereita ja jatkeita, jotka mahdollistavat erilaisten ajoneuvomallien nostamisen tehokkaasti. Lisäksi laitteessa voi olla erilaisia RAL-pintamaalivaihtoehtoja, jotka auttavat sitä sulautumaan saumattomasti minkä tahansa korjaamon estetiikkaan.

Kaiken kaikkiaan HPAfaip P2C 235C B on monipuolinen, kestävä ja luotettava 2-pilarinostin, joka täyttää monenlaiset ammatilliset nostotarpeet. Sen suunnittelu ja ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat vahvan ja turvallisen laitteen päivittäiseen käyttöön autoalan työpajassa.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020