2-pilarinostin Werther 300S - 3000kg - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-861,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

2-pilarinostin Werther 300S – 3000kg

3 000 kilon nostokapasiteetin omaava sähkömekaaninen 2-pilarinostin.

Tuotetunnus (SKU): L3000010 Osastot: ,

Kuvaus

Sähkömekaaninen lattiavapaa 2-pilarinostin henkilöautojen nostamiseen.

2-pilarinostin on valittavissa Click System -pikanostopäillä, joiden ansiosta pystyt työskentelemään ergonomisesti ilman turhaa kumartelua ja nostopäiden ylös ruuvaamista. Jalalla nostettavat pikanostopäät nopeuttavat myös näin ollen työskentelyä.

 • Nostokyky: 3 000 kg
 • Nostokorkeus: 1 885 mm, matalimmillaan alaslaskettuna 95 mm
 • Nosto-/laskuaika: 65s (High Speed – versiossa 55s)
 • Paino: 600 kg

Erittäin helppohoitoinen ja pitkäikäinen automaattisen voitelun ansiosta.

Nopea käyttää nostovarsien asennon automaattisella lukituksella.

Ulottuvat käpälät mahdollistavat monien erityyppisten ja -mallisten autojen noston.

2-pilarinostimen käyttö on erittäin turvallista, koska laitteessa on useita eri turvamekanismeja:

 • Varoittava äänimerkki laskun loppuvaiheessa
 • 24V turvakäyttöiset hallintalaitteet, jotka eliminoivat vakavan sähköiskun saamisen vaaran
 • Nostovarsien sähköinen synkronointi, joka varmistaa tasaisen noston ja laskun.

60 millimetrin korotuspalat vakiona helpottavat maasturien ja pakettiautojen nostoa.

Lisävarusteet:

 • Click System 32 – pikanostopäät
 • Useita erikokoisia korotuspaloja
 • Pilarien yhteyskaapeli lattialla
 • High Speed -versio
 • Kit Energy: työkaluteline, paineilmaliitäntä ja sähköpistoke
 • Kattoon asennettava nostonkatkaisusensori

Lisätiedot

Avaa esite

2-pilarinostin Werther 300S – 3000 kg on erittäin luotettava ja kestävä laite, joka on suunniteltu erityisesti autokorjaamoiden ja huoltamoiden tarpeisiin. Tämä nostin tarjoaa korkean suorituskyvyn ja turvallisuuden, ja se pystyy nostamaan jopa 3000 kg painoisia ajoneuvoja, mikä kattaa suurimman osan henkilöautoista sekä useimmat kevyet ja keskikokoiset hyötyajoneuvot.

Nostokorkeus on tyypillisesti noin 1900–2000 mm, mikä mahdollistaa erinomaisen pääsyn ajoneuvon alapuolelle ja helpottaa kaikkiin huolto- ja korjaustoimenpiteisiin pääsyä. Ajokorkeus – eli korkeus, jonka ajoneuvon täytyy ylittää joutuakseen nostimen päälle – on yleensä noin 100–120 mm, mikä tekee laitteesta sopivan useimmille autoille, mukaan lukien ne, joissa on matalaprofiilinen alusta. Nostoaika täydelle korkeudelle on noin 50–60 sekuntia, mikä tekee nostotoimenpiteestä sujuvan ja tehokkaan.

Werther 300S:n rakenne on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä. Laadukkaasta teräksestä valmistetut pilarit ja komponentit varmistavat luotettavuuden ja pitkän käyttöiän. Säädettävät nostovarret mahdollistavat erilaisten ajoneuvojen nostamisen turvallisesti, ja ne voidaan säätää nopeasti vastaamaan korjaamon tarpeisiin. Nostimen varret ovat myös teleskooppisia, mikä laajentaa niiden käytettävyyttä entisestään.

Turvallisuus on keskeinen osa Werther 300S:n suunnittelua. Nostin on varustettu mekaanisilla turvalukituksilla, jotka aktivoituvat automaattisesti nostaessa, estäen tahattoman laskeutumisen. Lisäksi siinä on hätäpysäytyspainike, joka mahdollistaa välittömän pysäytyksen hätätilanteessa, ja hydrauliset varmistusventtiilit, jotka lisäävät nostimen käyttöturvallisuutta.

Ohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen, ja se sisältää yksinkertaiset ylös- ja alas-painikkeet, joiden avulla nostimen käyttö on intuitiivista. Sähköjärjestelmä voidaan liittää joko 230V tai 400V, 50 Hz sähköliitäntään, mikä mahdollistaa laitteen käytön eri käyttöympäristöissä. Tätä nostinta varten tarvitaan noin 4 metrin tilakorkeus ja vähintään 4 x 4 metrin lattiatila, jotta se voidaan asentaa ja käyttää turvallisesti.

Werther 300S tarjoaa myös laajan valikoiman lisävarusteita, mukaan lukien erilaiset adapterit ja jatkeet, jotka tekevät siitä entistä monipuolisemman käyttää eri ajoneuvomalleille. Sen RAL-pintamaalivaihtoehdot mahdollistavat laitteen mukauttamisen korjaamon visuaaliseen ilmeeseen, tehden siitä sopivan minkä tahansa työympäristön esteetiikkaan.

Kaiken kaikkiaan Werther 300S – 3000 kg 2-pilarinostin on monipuolinen ja kestävä laite, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta, tehden siitä erittäin sopivan valinnan ammattilaisten autoalan työpajoihin ja korjaamoihin.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020