2-pilarinostin Werther 254S/4 - 4000kg - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-862,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

2-pilarinostin Werther 254S/4 – 4000kg

Sähkömekaaninen 2-pilarinostin, joka nostaa 4000 kiloa melkein kahden metrin korkeuteen.

Tuotetunnus (SKU): L26104 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sähkömekaaninen lattiavapaa 2-pilarinostin pitkillä nostokäpälillä.

2-pilarinostin toimitetaan Click System – pikanostopäillä, joiden ansiosta pystyt työskentelemään ergonomisesti ilman turhaa kumartelua ja nostopäiden ylös ruuvaamista. Jalalla nostettavat pikanostopäät nopeuttavat näin työskentelyä.  Pääset valitsemaan tarvitsemasi nostimen pudotusvalikosta kuvan alta.

  • Nostokyky: 4 000 kg
  • Nostokorkeus: 1 900 mm
  • Nosto-/laskuaika: 55s
  • Paino: 700 kg

Pitkät nostokäpälät mahdollistavat myös pitkien ajoneuvojen noston.

Erittäin helppohoitoinen ja pitkäikäinen automaattisen voitelun ansiosta.

Automaattinen nostovarsien asennon lukitus nopeuttaa käyttöä.

Kaksipilarinostimen käyttö on erittäin turvallista, koska laitteessa on useita eri turvamekanismeja:

  • Varoittava äänimerkki laskun loppuvaiheessa
  • Rajakytkimet pilarien sisällä
  • 24V turvakäyttöiset hallintalaitteet, jotka eliminoivat vakavan sähköiskun saamisen vaaran
  • Nostovarsien sähköinen synkronointi, joka varmistaa tasaisen noston ja laskun.

 

Lisävarusteet:

  • Pilarien yhteyskaapeli lattialla
  • Kattoon asennettava nostonkatkaisusensori

Lisätiedot

Avaa esite

2-pilarinostin Werther 254S/4 – 4000 kg on tehokas ja luotettava valinta autokorjaamoille ja huoltamoille, jotka tarvitsevat korkean nostokapasiteetin omaavan nostimen. Tämä malli pystyy nostamaan jopa 4000 kg painoisia ajoneuvoja, mikä kattaa henkilöautot, maasturit, pakettiautot sekä kevyet ja raskaat hyötyajoneuvot.

Nostokorkeus on tyypillisesti noin 1900–2000 mm, mikä mahdollistaa helpon pääsyn ajoneuvon alapuolelle ja tarjoaa riittävästi tilaa kaikenlaisiin huolto- ja korjaustoimenpiteisiin. Matala ajokorkeus, noin 100–120 mm, takaa sen, että myös matalaprofiiliset ajoneuvot voivat käyttää nostinta ilman ongelmia. Täydellinen nostoaika on yleensä noin 50–60 sekuntia, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan työskentelyn.

Werther 254S/4 -nostimen rakenne on valmistettu erittäin kestävästä teräksestä, mikä takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden päivittäisessä käytössä. Säädettävät ja teleskooppiset nostovarret mahdollistavat eripituisten ja -muotoisten ajoneuvojen turvallisen nostamisen. Nostovarret voidaan säätää nopeasti ja helposti, jotta ne sopivat juuri kyseessä olevaan ajoneuvoon, mikä lisää laitteen monipuolisuutta ja tehokkuutta.

Turvallisuusominaisuudet ovat keskeinen osa Werther 254S/4 -nostinta. Mekaaniset turvalukitukset aktivoituvat automaattisesti, kun nostin nousee, estäen tahattoman laskeutumisen ja tarjoten lisäturvaa työskentelyn aikana. Lisäksi hätäpysäytyspainike mahdollistaa laitteen välittömän pysäytyksen hätätilanteessa, ja hydrauliset varmistusventtiilit estävät öljyn vapautumisen ja varmistavat turvallisuuden.

Werther 254S/4:n ohjausjärjestelmä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, sisältäen yksinkertaiset ylös- ja alas-painikkeet, jotka tekevät nostimen käytöstä nopeaa ja intuitiivista. Sähköjärjestelmä voidaan sovittaa sekä 230V että 400V, 50 Hz sähköliitäntään, mikä tarjoaa joustavuutta eri työympäristöissä. Nostimen asentamiseen tarvitaan vähintään 4 metrin tilakorkeus ja riittävän suuri lattiatila, yleensä noin 4 x 4 metriä, mikä mahdollistaa laitteen turvallisen ja tehokkaan käytön.

Lisävarustevalikoima sisältää monenlaisia adaptereita ja jatkeita, jotka helpottavat erilaisten ajoneuvojen nostamista. Laite voidaan myös mukauttaa korjaamon visuaaliseen ilmeeseen erilaisten RAL-pintamaalivaihtoehtojen avulla, mikä parantaa korjaamon esteettisyyttä.

Kaiken kaikkiaan Werther 254S/4 – 4000 kg 2-pilarinostin on monipuolinen ja kestävä ratkaisu, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja turvallisuutta, tehden siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisten autoalan työpajoihin ja korjaamoihin.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020