2-pilarinostin HPAfaip P2C 245C - 4500kg - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1952,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

2-pilarinostin HPAfaip P2C 245C – 4500kg

Hydraulinen 2-pilarinostin joka soveltuu nostamaan autot henkilöautoista kevytkuorma-autoihin

Tuotetunnus (SKU): 0-43107800/26-/ Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Monipuoliseen käyttöön soveltuva 2-pilarinostin joka nostaa niin pienet henklöautot kuin isot pakettiautot ja kevyet kuorma-autotkin.

2-pilarinostimessa on pitkät kolmiosaiset nostokäpälät, joiden maksimipituus on 1760 mm.

Yläpalkki on varustettu stopparilla, joka keskeyttää noston mikäli nostettava auto osuu siihen.

Vakiovarusteena myös 2 sarjaa korotuspaloja, 80 ja 180 mm.

  • Nostokyky 4500 kg
  • Nostokorkeus 2080 mm
  • Minimikorkeus 100 mm
  • Nostoaika 45 s.
  • Paino: 950 kg

Kaksipilarinostimen korkeus on 4050 mm, siihen on saatavilla kahta jatkopalaa:

  • 570 mm jatkopalat, jotka tekevät nostimesta yhteensä 4620 mm korkean
  • 1170 mm jatkopalat, jotka tekevät nostimesta yhteensä 5220 mm korkean

Nostin soveltuu erinomaiseksi yleisnostimeksi korjaamoille, joilla tehdään töitä isompien autojen kanssa. Vaihdettavien korotuspalojen ansiosta P2C 2-pilarinostin ulottuu helposti myös vaativampiin nostopaikkoihin, kuten helmojen alle tai suuremman maavaran omaaviin autoihin.

Lisätiedot

Avaa esite

HPAfaip P2C 245C – 4500 kg on huipputehokas 2-pilarinostin, joka on suunniteltu erityisesti raskaita ajoneuvoja varten ja tarjoaa merkittävän nostokapasiteetin aina 4500 kiloon asti. Tämä tekee nostimesta sopivan monenlaisiin ajoneuvoihin, mukaan lukien raskaat hyötyajoneuvot, maasturit, pakettiautot ja kuorma-autot.

Tässä mallissa nostokorkeus on tyypillisesti noin 1900–2000 mm, mikä mahdollistaa esteettömän pääsyn ajoneuvon alapuolelle ja tarjoaa runsaasti tilaa huolto- ja korjaustöille. Ajokorkeus – korkeus, jonka ajoneuvon täytyy ylittää joutuakseen nostimen päälle – on alle 120 mm, mikä tekee siitä yhteensopivan myös matalaprofiilisten ajoneuvojen kanssa. Täysi nostoaika on noin 50–60 sekuntia, mikä takaa nopean ja sujuvan toiminnan, mikä on erityisen tärkeää kiireisessä työpajassa.

Rakenne, joka on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, takaa HPAfaip P2C 245C -nostimen pitkän käyttöiän ja luotettavuuden. Nostovarret ovat säädettävät ja teleskooppiset, mikä mahdollistaa erilaisiin ajoneuvojen kokoihin ja muotoihin sopivat säädöt. Tämä parantaa nostimen joustavuutta ja käyttökelpoisuutta eri huolto- ja korjaustöissä.

Turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa tässä nostinmallissa. Mekaaniset turvalukitukset aktivoituvat automaattisesti kun laite nousee, estäen tahattoman laskeutumisen ja parantaen turvallisuutta. Hätäpysäytyspainike mahdollistaa laitteen välittömän pysäytyksen hätätilanteessa. Lisäksi hydrauliset varmistusventtiilit estävät öljyn vapautumisen ja lisäävät turvallisuutta käyttämisen aikana.

Ohjausjärjestelmä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja tarjoaa selkeät ylös- ja alas-painikkeet, joiden avulla nostinta on helppo ja intuitiivinen käyttää. Sähköjärjestelmä voidaan kytkeä joko 230V tai 400V, 50 Hz sähköliitäntään, mikä tarjoaa joustavuutta eri käyttöympäristöissä. Nostimen asentaminen vaatii tyypillisesti vähintään 4 metrin tilakorkeuden ja riittävän lattiatilan, yleensä noin 4 x 4 metriä, mikä varmistaa laitteen turvallisen ja tehokkaan käytön.

HPAfaip P2C 245C:ssä on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten adaptereita ja jatkeita, jotka tekevät siitä entistä monikäyttöisemmän erityyppisten ajoneuvojen huoltoa varten. Nostin voidaan myös viimeistellä erivärisillä RAL-pintamaaleilla, jotka sopivat korjaamon visuaaliseen ilmeeseen, parantaen näin työn tila estetiikkaa.

Kokonaisuudessaan HPAfaip P2C 245C – 4500 kg 2-pilarinostin on äärimmäisen luotettava ja tehokas työväline, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden, tehden siitä täydellisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat monipuolisen ja kestävän nostimen vaativiin korjaus- ja huoltotehtäviin.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020