2-pilarinostin HPAfaip P2C 255C - 5500kg - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-3469,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

2-pilarinostin HPAfaip P2C 255C – 5500kg

Hydraulinen 2-pilarinostin joka soveltuu nostamaan autot henkilöautoista kevytkuorma-autoihin

Tuotetunnus (SKU): 0-43107700/26-/48 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Monipuoliseen käyttöön soveltuva 2-pilarinostin joka nostaa niin pienet henkilöautot kuin isot pakettiautot ja kevyet kuorma-autotkin.

Nostin omaa pitkät kolmiosaiset nostokäpälät, joiden maksimipituus on 1760 mm.

Yläpalkki on varustettu stopparilla, joka keskeyttää noston mikäli nostettava auto osuu siihen.

Vakiovarusteena myös 2 sarjaa korotuspaloja, 80 ja 180 mm.

  • Nostokyky 5500 kg
  • Nostokorkeus 2080 mm
  • Minimikorkeus 100 mm
  • Nostoaika 45 s.
  • Paino: 950 kg

Kaksipilarinostimen sisäkorkeus on 4050 mm, mutta siihen on saatavilla kahta jatkopalaa:

  • 570 mm jatkopalat, jotka tekevät nostimesta yhteensä 4620 mm korkean
  • 1170 mm jatkopalat, jotka tekevät nostimesta yhteensä 5220 mm korkean

Nostin soveltuu erinomaiseksi yleisnostimeksi korjaamoille, joilla tehdään töitä isompien autojen kanssa. Vaihdettavien korotuspalojen ansiosta P2C 2-pilarinostin ulottuu helposti myös vaativampiin nostopaikkoihin, kuten helmojen alle tai suuremman maavaran omaaviin autoihin.

Lisätiedot

Avaa esite

HPAfaip P2C 255C – 5500 kg on erittäin vahva ja luotettava 2-pilarinostin, joka on suunniteltu nostamaan erittäin raskaita ajoneuvoja, tarjoten jopa 5500 kg nostokapasiteetin. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan korjaamoille ja huoltamoille, jotka käsittelevät isompia ja raskaampia hyötyajoneuvoja, kuten kuorma-autoja, pakettiautoja ja maastureita.

Nostimen maksimi nostokorkeus on tyypillisesti noin 1900–2000 mm, mikä tarjoaa riittävän tilan huolto- ja korjaustöiden suorittamiseen ajoneuvon alla. Ajokorkeus, eli korkeus maanpinnasta, jonka yli ajoneuvon täytyy ylittää voidakseen asettua nostimeen, on noin 120 mm, mikä mahdollistaa sen, että myös matalaprofiiliset ajoneuvot voidaan nostaa helposti. Täyteen nostokorkeuteen pääseminen kestää yleensä noin 50–60 sekuntia, mikä takaa sujuvan ja tehokkaan työskentelyn.

HPAfaip P2C 255C on suunniteltu kestämään vaativia käyttöolosuhteita, ja se on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden päivittäisessä käytössä. Nostovarret ovat säädettävät ja teleskooppiset, ja ne on suunniteltu sopimaan monenlaisiin ajoneuvoihin, mikä lisää laitteen joustavuutta erilaisissa huoltotehtävissä. Säädettävyys mahdollistaa nopean ja tarkan kohdistuksen, joka on kriittistä turvallisen noston kannalta.

Turvallisuusominaisuudet ovat tässä mallissa erittäin kattavat. Mekaaniset turvalukitukset aktivoituvat automaattisesti noston aikana, estäen tahattoman laskeutumisen ja parantaen työskentelyn turvallisuutta. Hätäpysäytyspainike on helposti saavutettavissa, jolloin laitteen voi pysäyttää välittömästi hätätilanteessa. Hydrauliset varmistusventtiilit estävät öljyn vapautumisen, mikä lisää käyttöturvallisuutta ja estää nestevuodot.

Ohjausjärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja sisältää selkeät ylös- ja alas-painikkeet, jotka helpottavat nostimen käyttöä ja hallintaa. HPAfaip P2C 255C voidaan kytkeä joko 230V tai 400V, 50 Hz sähköliitäntään, mikä tekee laitteesta soveltuvan erilaisiin työympäristöihin. Laitteen asentamiseksi tarvitaan vähintään 4 metrin tilakorkeus ja riittävä lattiatila, yleensä noin 4 x 4 metriä, mikä varmistaa, että nostin voidaan asentaa tukevasti ja turvallisesti.

Lisävarusteet, kuten erilaiset adapterit ja jatkeet, ovat saatavilla ja tekevät nostimesta entistä monikäyttöisemmän erilaisille ajoneuvoille. RAL-pintamaalivaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden mukauttaa nostin korjaamon visuaaliseen ilmeeseen, mikä parantaa työtilan estetiikkaa ja yhtenäisyyttä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HPAfaip P2C 255C – 5500 kg 2-pilarinostin on tehokas ja kestävä työkalu, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden. Se on ihanteellinen ratkaisu ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen nostimen raskaisiin korjaus- ja huoltotehtäviin.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020