Ota yhteyttä

Myynti
09 3508 1020
Huoltotilaukset
09 3508 1031
Varaosat
09 3508 1023

Tuoteryhmät

Teollisuus

Finnkone Oy on korjaamo- ja tuotantolaitteiden laite- ja järjestelmätoimittaja. Olemme kalustaneet kokonaisia korjaamoja ja automaalaamoita asiakkaiden vaatimusten mukaisilla laitteilla. Maalauskammioissa on erityisen korkeat puhtaan ilman laatuvaatimukset ruiskumaalaukseen soveltuvilta paineilmajärjestelmille, maalaamotilan pienhiukkasten suodatukselle ja tehokkaalle lämmöntalteenotolle.

Toimitamme samoja tehokkaiksi havaittuja ratkaisuja myös teollisuuden käyttöön. Asiakasta varten räätälöidyt ratkaisut teollisuuden tuotantoprosesseihin ovat ydinosaamistamme. Valikoimistamme löydät tehokkaita laitteita materiaalien liittämiseen, kohdepoistoon, pintakäsittelyyn ja lämmön talteenottoon ja nostamiseen. Meiltä löytyy myös huippulaadukkaita invertteriohjattuja paineilmakompressoreja, induktiokuumentimia, plasmaleikkureita, hitsauslaitteita ja paljon, paljon muuta!

Laitteiden leasing on meille tuttua ja käytettävissänne on myös modernit rahoitusinstrumentit. Ei ole pakko omistaa jos ei tahdo.

Teollisuuden tuoteluettelo

Oilstop NEXT-öljysumunerottimet pitää leikkuunesteet poissa muusta työympäristöstä.
Tornimallinen hallisuodatin teollisuuskäyttöön
Nopea ja kätevä 230 V, siirrettävä 3,7 kW vesijäähdytteinen induktiokuumennin, tehon säätö käyttötarkoituksen mukaan.
Sivusta täytettävä osienpesukone keskikokoisille ja suurille osille.
Tehokas vesijäähdytteinen MIG hitsauskone. Hitsausvirta 45 - 450 A. Hitsauslanka 0,6 - 1,6 mm
Paineilmaan kytkettävä, 15 mm leikkaava plasmaleikkuri.
Kiinteästi asennettavat kohdepoistoimurit hitsaushuuruille, -savuille ja -pölyille. Hyvä hyötysuhde, alhaiset virtaushäviöt.
Todella tehokas teollisuustason ruuvikompressori, 72 m³/h - 410 m³/h.
Hydraulinen teollisuuspuristin, puristusvoima 150 tonnia

Sivut