Raskaan kaluston nelipilarinostin Emanuel SM 250 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-7959,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Raskaan kaluston nelipilarinostin Emanuel SM 250

Kapasiteetiltaan 25 000 kg pitkillä ajosilloilla nostava raskaan kaluston nelipilarinostin

Clear
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Erittäin laadukas raskaan kaluston nelipilarinostin. Nostinta on saatavilla neljällä eri nostokyvyllä sekä useilla eri pituisilla ajosilloilla.

Emanuelin junateollisuudessa käytettyjen nostotolppien teknologia on tuotu ajoneuvopuolelle ja sovellettu heidän SM nelipilarinostimiin. Nostojärjestelmä koostuu siis erittäin luotettavasta nostoruuvista sekä pää- ja turvamutterista. Noston tasaus on todella tarkkaan seurattavissa, koska anturi sekä moottori on kytkettynä suoraan nostoruuviin ilman mitään lisäosia. Näin ollen myös vikojen ja huoltojen tarve pienenee.

SM250 raskaan kaluston nelipilarinostin:

  • Nostokyky: 25,000 kg
  • Ajosiltojen pituudet: 7m / 8m / 9m / 10m
  • Nostokorkeus 2000 mm

Emanuel nelipilarinostin on erittäin turvallinen ja luotettava valinta. Nostimen energiankäyttö on optimoitu ja täten kulutus on myös todella vähäistä verrattuna muihin vastaaviin laitteisiin. Pilareiden sekvenssialoitus mahdollistaa alhaisimman sähköabsorption käynnistyksen yhteydessä.

Käynnissä olevan noston visualisointi sekä kaikki virheilmoitukset LCD-näytöllä.

SM 4-pilarinostimen saa myös täysin galvanoituna (kuten haitaribussin kanssa kuvassa oleva nostin), eli soveltuu täydellisesti myös pesupaikkoihin tai niiden viereen.

Nostin on myös räätlöitävissä asiakkaan erityistoiveiden mukaan, mikäli asennuspaikalla on jotakin tarkempia vaatimuksia, kuten esimerkiksi jos pilariden asennuspaikat pitää saada tiettyihin kohtiin.

Lisäteitoa Emanuelista toimittajana meidän blogistamme.

Avaa esite

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020