Emanuel nostimet Finnkoneelta - Finnkone
175
post-template-default,single,single-post,postid-175,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Emanuel nostimet Finnkoneelta

Emanuel perustettiin jo vuonna 1899, jonka jälkeen se on rikkaan historiansa aikana noussut maailman laadukkaimpien nostopilareiden valmistajaksi. Yrityksen historia ja kasvu juurtaa juurensa autoteollisuuden alkuvaiheille, jolloin uudenlaiset ajoneuvot vaativat uudenlaisia autonostin ja korjaamolaitteita niiden korjaukseen.

Emanuel Finnkoneelta

Ajan saatossa yritys nousi yhdeksi Italian suurimmista ja Euroopan ensimmäisistä autokorjaamolaitteiden valmistajista. 80-luvun alussa Emanuel alkoi erikoistua myös teollisiin nostoratkaisuihin ja keskittivät tuotantoaan yhä enemmän nostopilari ratkaisujen kehittämiseen. Vuonna 1992 he olivat ensimmäinen Italialainen yritys, jonka siirrettävä nostopilarisarja sai European Certification (CE) merkinnän. Emanuel oli tässä vaiheessa jo laadustaan tunnettu nostopilari toimittaja junateollisuuteen. Nostopilarisarjat olivat heidän erikoisalaansa ja he olivat toimittaneet vuoteen 1999 mennessä yli tuhat siirrettävää nostopilaria jo pelkästään Italian junateollisuudelle.

Teollisissa nostoratkaisuissa ja erityisesti junateollisuudessa vaaditaan todella suurta tarkkuutta ja toimintavarmuutta, kun nostettava kohde voi olla 100m pitkä ja painaa yli 100tn. Tällaiset nostot vaativat millien tarkkuutta jopa useiden kymmenien tolppien sarjoissa, joka on toiminut muokkaavana piirteenä Emanuelin tuotekehityksessä.

Emanuel tarjoaa laajan kattauksen myös renkaista nostavia autonostimia, nelipilarinostimia sekä puolisaksinostin malleja. Parasta on, että he ovat hyödyntäneet junateollisuudessa tarvittavan tarkkuuden ja noston seurattavuuden myös ajoneuvonostin malleissaan, jota muut valmistajat eivät ajoneuvojen nostolaitteissa huomio.

Heidän ajoneuvonostimet ovat todella suosittuja esimerkiksi julkisen liikenteen parissa. Bussinostin on usein juuri siirrettävä pilarisarja. Bussivarikoilla voidaan nimittäin työskennellä tavallisten bussien lisäksi myös pitkien nivelbussien kanssa, joissa on 3 akselia. Nostopilarisarjat ovat erinomaisia bussinostimia, koska niihin voidaan halutessa ottaa laajennettavuus mahdollisuus, jonka ansiosta useampaa sarjaa voidaan tarvittaessa yhdistää muodostamaan suurempi tolppasarja. Näin ostamalla esim. kolme 4 kpl pilarin sarjaa, voidaan sitä hyödyntää tarvittaessa myös kahtena 6 tolpan sarjana nivelbussien nostamiseen. Heidän SM – nelipilarinostin valikoimansa on myös erittäin kattava ja ajosiltoja saa jopa 20m pituisena. Kun korjaamon tila halutaan maksimoida niin Emanuel SD puolisaksinostin on oikea valinta, koska saksinostin rakenne ei vaadi tilaa tolpille. Heidän innovatiivinen modulaarinen ratkaisu mahdollistaa nostimen ajosiltojen pidentämisen jopa 14m asti.

Emanuel nostopilarien laatu ja tarkkuus on tuotannossa etusijalla. Autonostin sekä junanostin laitteissa käytetään ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja ja uusinta teknologiaa. Kaikki valmistetut nostimet testataan tehtaalla perusteellisesti ja ylikuormitetaan asianmukaisesti ennen niiden lähettämistä maailmalle.  Emanuel tarjoaakin kaikille tolppasarjoilleen pidennetyn 24kk takuun!

Ajan saatossa Emanuel on panostanut raskaiden nostopilarisarjojen kehittämistä myös teollisuuden eri aloille. He ovat todella joustavia tuotannon suhteen ja pystyvät räätälöimään nostopilareita erilaisiin teollisuuden nostotarpeisiin ja olosuhteisiin. Esimerkkejä räätälöinnistä on mm. ulkokäyttöä varten suunnitellut nostotolppasarjat, pesupaikoille ja kosteisiin tiloihin suojatut täysin sinkityt nostopilarisarjat sekä jopa ulkona pakkasessa toimivat siirrettävät nostopilarit.

Heidän siirrettävä nostopilari voidaan määritellä 5,500 kg – 20,000 kg nostavaksi per tolppa. Sarjoja voidaan räätälöidä sisältämään jopa useita kymmeniä nostotolppia. Tolppien nostohaarukoita saa säädettävinä, niihin voi lisätä kavennussarjoja tai valita täysin custom nostotalla. Emanuel valmistaa myös tolppien väliin tulevia poikkipalkkeja joilla nosto voidaan suorittaa vaikka nostokohteessa ei olisi kunnollisia nostokohtia.

Emanuel Finnkoneelta

Vaikka Emanuelin päätuotteina ovat siirrettävät nostopilarit, he pystyvät myös räätälöimään ja toimittamaan kiinteitä tolppia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Alla esimerkki henkilöauto teollisuudelle suunnitellusta nostopilarista.

Emanuel Finnkoneelta

Emanuelilla on siis kaksi eri tuoteperhettä; autonostimet sekä juna- & teollisuusnostimet.

Emanuelin nostopilarisarjat raskaalle kalustolle, busseille sekä kuorma-autoille on nimeltään MCL, nelipilarinostimet SM-sarja ja puolisaksinostimet SD-sarja.

Huippulaadukkaat, erittäin vahvat junanostimet sekä muut teollisuusnostopilarit nimeltään SCM.

Alla olevista kuvista painamalla pääset tuotekorteille, joissa lisätietoa:

Nostopilarisarja Emanuel MCL

MCL sarjassa erittäin luotettavat sähkökomponentit, viivekäynnistyksen ansiosta pienempi virtapiikki ja kulutus. Master-tolppa varustettu selkeällä LCD-näytöllä, jossa ilmoitukset ja varoitukset.

Nostokyvyt: 5,500 kg / 7,500 kg / 8,500 kg / 10,000 kg / per tolppa

Emanuel autonostin Finnkoneelta

Nostopilarisarja Emanuel MCL-G

Emanuelin täysin galvanoitu nostopilarisarja raskaan kaluston, bussien sekä kuorma-autojen pesutiloihin!

MCL-G sarjan nostopilarit on täysin kuumasinkitty, mottorit on suojattu ja siinä on vesitiivis tuplaovinen käyttöyksikkö IP67 luokituksella. Nostoruuvi ja muut mekaaniset osat on suojattu kumi & metallisuojuksin, ettei vesi pääse aiheuttamaan vahinkoa.

Nostokyvyt: 5,500 kg / 7,500 kg / 8,500 kg / 10,000 kg / per tolppa

Emanuel autonostin Finnkoneelta

Nelipilarinostin Emanuel SM

Laaja valikoima eri pituisia ja tehoisia nelipilareita raskaalle kalustolle. Suuremmat nostimet ovat 6-pilareita joissa ajosillan pituus saadaan jopa 20m pitkiksi

Nostojärjestelmä koostuu siis erittäin luotettavasta nostoruuvista sekä pää- ja turvamutterista. Ja noston tasaus on todella tarkkaan seurattuna, koska anturi sekä moottori on kytkettynä suoraan nostoruuviin ilman mitään lisäosia.

Nostokyvyt: 16,000 kg / 20,000 kg / 25,000 kg / 35,000 kg

Puolisaksinostin Emanuel SD

Tilaa säästävät ja työskentelyä helpottavat SD-sarjan puolisaksinostimet voidaan voidaan joko pinta-asentaa tai upottaa lattiaan.

Niiden innovatiivinen modulaarinen rakenne mahdollistaa ajosiltojen pidennyksen jopa jälkeenpäin ja ainutlaatuisessa nostorakenteessa ei ole mitään liukuosia.

Nostokyvyt: 25,000 kg / 35,000 kg

Nostopilarisarja Emanuel SCM

Huippulaadukkaat ja erittäin vahvat Emanuelin junanostimet sekä muut teollisuusnostopilarit.

Nostopilarisarjassa on erittäin luotettavat sähkökomponentit sekä turvajärjestelmät. Viivekäynnistyksen ansiosta nostopilareissa on pienempi virtapiikki ja kulutus.

Nostokyvyt: 10,000 kg / 15,000 kg / 20,000 kg / per tolppa

Emanuel junanostimet Finnkoneelta


Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020