Nelipilarinostin Space SQ 40NE / 24,000 kg - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-3353,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Nelipilarinostin Space SQ 40NE / 24,000 kg

Tuotetunnus (SKU): SQ 40NE Osastot: , ,
Kuvaus

Raskaan kaluston erittäin vahva nelipilarinostin 24 tn nostokyvyllä ja pitkillä 9m ajosilloilla.

T’ämän todella vahvan Space 4-pilarinostimen erikoisuutena on pidennetyt ajosillat. Normaalissa nelipilarissa tolpat sijaitsevat ajosiltojen päässä, mutta Space SQ 42E mallissa ajosillat jatkuvat toiselta puolelta metrin verran tolppien yli, mahdollistaen enemmän tilaa kaikille huoltotöille. Erityisen kätevä esimerkiksi moottorin kanssa työskennellessä!

  • Nostokyky: 24,000 kg
  • Nostokorkeus: 1845 mm
  • Ajosiltojen pituus: 9000 mm
  • Ajosiltojen leveys: 700 mm
  • Kokonaispituus: 10130 mm
  • Paino: 5400 kg

Automaattinen lukituksen poiskytkentä laskettaessa nopeuttaa nostimen käyttöä.

Nelipilarinostimen käyttö on erittäin turvallista, koska laitteessa on useita eri turvamekanismeja. Esimerkiksi nostimen tasausjärjestelmässä tolppien moottorit ovat mekaanisesti kytkettynä toisiinsa akseli- ja vaihdelaatikkojärjestelmän kautta. Tämä varmistaa täydellisen tasaisen noston ja saman rasituksen jokaiselle moottorille, riippumatta ajoneuvon asennosta nostimella.

Tuplanostoruuvi

Nostimessa on niin suuri nostokyky, että kutakin tolppaa kohden on asennettu kaksi nostoruuvia varmistamaan tehokkaan ja turvallisen noston sekä laskun.

Nosto- ja turvaruuvien automaattinen voitelu tekee nelipilarinostimesta pitkäikäisen ja varmatoimisen.

Nostimia on mahdollista asentaa kaksi peräkkäin DUO toiminnolla. Tämän avulla nelipilarinostinta voidaan käyttää synkronoituna yhdessä tai erikseen.

Lisävarusteet:

  • Valosarja
  • Akselikevennin

Avaa esite    Pyydä tarjous

 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020