Kompressori Fiac SCS 958/300 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1081,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Kompressori Fiac SCS 958/300

622 l/min vapaatuottava erittäin hiljainen mäntäkompressori, 5,5 kW-teholla.

Kuvaus

FIAC SCS-sarjan mäntäkompressoreissa on koteloitu, äänieristetty kompressoriyksikkö, joka ei ole suorassa yhteydessä ympäröivään tilaan. Näin ollen kompressorin äänenvoimakkuus on vain 66-69 dB(A), ja sen voi hyvin sijoittaa työtilaan.

SCS-sarjan ABS kompressori malleissa on sisäänrakennettu ilmakuivain. Kompressorin ABS -jäähdytysilmakuivain laskee paineilmasäiliöstä tulevan paineilman lämpötilan +3 °C:een (painekastepistelämpötila), jolloin vesihöyry tiivistyy nesteeksi ja vesi voidaan erottaa paineilmasta.
Paineilmalaitteiden käyttöön tuleva paineilman laatu täyttää ISO 8573-1:2010-standardin 4. luokan vaatimukset veden osalta.

Tämä komoressori on erinomainen valinta, kun paineilmatyökaluilta vaaditaan moitteetonta toimintaa ja se halutaan sijoittaa samaan tilaan missä työskennellään.

  • Teho: 5,5 kW (7,5 hp)
  • Imutuotto: 830 l/min (10 bar)
  • Vapaatuotto: 550 l/min
  • Äänen taso: 66 dB
  • Säiliö: 270 l tai 500 l
  • Paino: 215 kg

Kompressoriyksikkö: Kompressori, sähkömoottori ja painesäiliön kapasiteetti on mitoitettu paineilmalaitteiden tehokkaaseen käyttöön, jonka ansiosta kompressori toimii sulavasti. Kompressori tarjoaa mahtavaa tehoa jo alhaisilla nopeuksilla, jonka lisäksi yksiosainen erityismuotoiltu kotelo varmistaa laitteen jämäkkyyden ja hiljaisen työympäristön. Kiilahihnassa on vakiovarusteena automaattinen hihnankiristin, joka lisää kompressorin käyttövarmuutta.

Laitteen valtava tuuletin jäähdyttää tehokkaasti kompressoriyksikköä ja moottoria.
Synteettinen öljy takaa paremman voitelun liikkuville osille.
Käyttöympäristön maksimilämpötila +45 ºC.

Yhtenäinen suojakotelo vaimentaa tehokkaasti melua ja laitteen jäähdytysilma ohjataan kompressoriyksikön kuumempiin osiin, kuten sylintereihin ja venttiililevyihin. Kulutusta kestävä epoksijauhemaalaus antaa helppohoitoisen pinnan laitteelle.

FIAC SCS-sarjan ABS-malleissa paineilmalaitteiden käyttöön tuleva paineilman laatu on ISO 8573-1:2010-standardin 4. luokan painekastepisteen mukainen.

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020