Kompressori Fiac SCS 598/300 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1080,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Kompressori Fiac SCS 598/300

n. 500 l/min vapaatuottava erittäin hiljainen mäntäkompressori.

Kuvaus

SCS-sarjan paineilmakompressorit on rakennettu eristämään käyntiääni koneen sisään mahdollisimman hyvin. Tämä mahdollistaa työskentelyn samassa tilassa kompressorin kanssa.

  • Teho: 4 kW (5,5 hp)
  • Imutuotto: 600 l/min. (10 bar)
  • Vapaatuotto: 396 l/min
  • Äänen taso 69 dB
  • Säiliö: 270 l
  • Paino: 235 kg

ABS-mallissa sisään rakennettu ilmakuivain

Tehokas kone jopa alhaisilla nopeuksilla, jonka erityismuotoiltu yksiosainen kotelo ehkäisee öljyvuotoja.

Synteettinen öljy takaa paremman voitelun liikkuville osille ja epoksijauhemaalaus antaa täydellisen pinnan, joka kestää kulutusta.

Pumppausyksikkö, sähkömoottori ja säiliön kapasiteetti on mitoitettu tasapainoisesti, jonka ansiosta kompressori toimii sulavasti.

Kotelo on suunniteltu erityisesti jäähdytysilman välittämiseen osiin, jotka ovat yleensä kuumempia, kuten sylinteri ja venttiililevyt.

Oskilloiva sähkömoottori on rakennettu toimimaan varmasti jatkuvassa käytössä. Laitteessa on suuri tuuletin, joka jäähdyttää sekä pumppausyksikön että itse moottorin.

Teräsjousi pitää hihnan automaattisesti kiristettynä niin että se ei pääse luistamaan pois paikoiltaan.

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020