Kompressori Fiac S 300/678 Diesel - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1695,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Kompressori Fiac S 300/678 Diesel

Tehokas Dieselmoottori käyttöinen paineilmakompressori, kone- ja rakennusurakoitsijoille. Paine 10 bar, vapaatuotto 650 l/min.

Kuvaus

Tehokas Dieselmoottori käyttöinen kompressori, kone- ja rakennusurakoitsijoille. Isot ilmakumirenkaat helpottavat laitteen liikuttamista.

Tekniset tiedot

  • Teho: 5,5 kW (7,7 hv)
  • Vapaatuotto: 650 l/min – n. 40 m3/h
  • 10 bar
  • Säiliö: 270 l
  • Melutaso: 76 dB
  • Paino n. 350 kg

Parempaa tuottavuutta

Asentajan työtä nopeuttaa sekä helpottaa paineilmakäyttöiset työkalut. Myös pelastuslaitokset tarvitsevat helposti siirrettäviä paineilma-agregaatteja.

Kalliit koneet on korjattava nopeasti, se onnistuu oikeilla työvälineillä. Turhia kuljetuksia voidaan vältää, kun asentajat voivat korjata laitteet paikan päällä. Laitteen hankintahinta on usein pienempi kuin seisokista aiheutuvat tuotannon menetykset.

Paineilmanostimet toimivat tehokkaasti kaikkialla, missä paineilmaa on saatavilla. Paineilmalla toimiva mutteripyssy on nopea ja tehokas laite. Paineilman avulla voidaan puhdistaa kertyneet epäpuhtaudet korjattavan kohteen päältä, mikä voi nopeuttaa vian etsintaää.

Esitteessä on myös muita dieselmoottorilla varustettuja paineilmakompressoreita.

Avaa esite    Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020