Renkaan tasapainotuskone HPAFaip 235 C Evo - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1795,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Renkaan tasapainotuskone HPAFaip 235 C Evo

Paineilmalukitteinen renkaan tasapainotuskone autoille, moottoripyörille ja pakettiautoille.

Tuotetunnus (SKU): 0-2122350/25 Osasto:
Kuvaus

Paineilmalukolla varustettu HPAFaip 235 C on oiva valinta, kun asiakaskuntasi kalusto koostuu henkilöautoista, pakettiautoista, moottoripyöristä tai muusta kevyemmästä kalustosta.

Hyvin valaistu digitaalinen kaksoisnäyttö tekee laitteen käyttämisestä helppoa ja uudistettu PNEULOCK-paineilmalukko pitää renkaan paremmin paikallaan, nopeuttaen operointia ja tuottaen tarkempia mittaustuloksia.

TwinLight-järjestelmä valaisee vanteen sisäpuolelta, helpottaen näin mm. vanteen sisäpuolen puhdistamista ja vanteen rakenteen tarkistamista. Järjestelmään kuuluu myös laser-kohdistin, joka näyttää rengaspainoille oikeat paikat.

 

  • Max. pyörän leveys: 600 mm
  • Max. pyörän halkaisija: 1 117 mm
  • Max. pyörän paino: 75 kg
  • Tasapainotusnopeus: 90-130 rpm
  • Tasapainotustarkkuus: 1 g

Käyttäjäystävälliset ohjelmat tekevät työskentelystä helppoa.

Sonar poistaa tarpeen syöttää renkaan mittoja laitteelle.

Laserin ansiosta painot löytävät aina oikealle paikalleen.

Avaa esite

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020