Rengaskone HPAfaip M424 2V FS - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-6640,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Rengaskone HPAfaip M424 2V FS

Rengaskone ammattikäyttöön 24″ ulkopuolisella kiinnityksellä, kaksinopeuspöydällä ja ilmaiskulla.

Tuotetunnus (SKU): 0-11200832/25 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ammattikäyttöön tarkoitettu rengaskone taakse kääntyvällä työkaluvarrella. Kaksinopeuspyörä ja ilmaisku tekevät tästä koneesta erinomaisen laitteen rengasliikkeisiin ja korjaamoihin.

 • Vannekoot:
  • Ulkopuolinen kiinnitys: 10” – 24”
  • Sisäpuolinen kiinnitys: 13” – 26”
 • Palteenirrottajan voima @ 10bar: 15,500 Nm
 • Paino: 255 kg
 • Kaksinopeuspöytä
 • Ilmaisku
 • Paineilmatoiminen työkalupuomi (taakse kääntyvä)

Rengaskoneen paineilmatoiminen, taakse kääntyvä, työkalupuomi nopeuttaa työskentelyä.

Mahdollisuus varustaa erityisesti matalaprofiili- ja Run Flat-renkaille tarkoitetulla Ally 30 – apuvarrella

Kaksinopeuspöydällä ja 24″ ulkopuolisella kiinnityksellä tämä rengaskone soveltuu erinomaisesti rengasliikkeiden ammattikäyttöön niin henkilöautojen kuin esimerkiksi katumaastureidenkin hieman isommille renkaille.

Laite on saatavilla myös invertterimoottorilla (portaaton pyörimisnopeuden säätö), joka lisää käyttömukavuutta, säästää sähköä ja pidentää laitteen käyttöikää!

Lisätiedot

Avaa esite

Yleistä Tietoa HPA FAIP Rengaskoneista

HPA FAIP on johtava rengaskoneiden valmistaja, joka tunnetaan erityisesti innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkealaatuisesta teknologiastaan. Brändin tuotteet ovat suosittuja autokorjaamoiden ja rengasliikkeiden keskuudessa, ja ne on suunniteltu täyttämään ammattilaisten vaativat tarpeet. HPA FAIP -rengaskoneiden valikoima on laaja, kattaen sekä puoliautomaattiset että täysautomaattiset mallit. Lisäksi ne tarjoavat erityiskoneita matalaprofiili- ja runflat-renkaita varten.

Koneiden Tyypit

 • Puoliautomaattiset rengaskoneet: Näissä on perustoiminnot, jotka mahdollistavat renkaiden irrotuksen ja asennuksen manuaalisesti avustettuna. Ne ovat kustannustehokas ratkaisu pienemmille korjaamoille.
 • Täysautomaattiset rengaskoneet: Näiden koneiden avulla renkaiden vaihto tapahtuu automaattisesti, mikä nopeuttaa prosessia ja vähentää manuaalisen työn tarvetta. Ne soveltuvat erinomaisesti kiireisille rengasliikkeille.
 • Runflat- ja matalaprofiilirenkaille erikoistuneet koneet: Nämä ovat varustettu vahvistetuilla mekanismeilla, jotka estävät renkaiden ja vanteiden vaurioitumisen tiukkojen renkaiden kanssa.

Edistynyt Teknologia

HPA FAIP -rengaskoneet hyödyntävät kehittyneitä teknologioita, kuten sähköhydraulista ohjausta ja sivusuuntaisen tartuntapään ohjausta, jotka tekevät renkaiden käsittelystä tarkkaa ja turvallista. Intuitiiviset käyttöliittymät ja digitaalinen näyttö helpottavat koneiden käyttöä ja nopeuttavat oppimisprosessia.

Kestävyys ja Käytettävyys

Koneet on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat niiden kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Vankka rakenne kestää intensiivistä käyttöä ja vähentää huoltokustannuksia. Ergonominen suunnittelu vähentää käyttäjän rasitusta ja parantaa työskentelymukavuutta.

Minimitilavaatimukset

Jotta HPA FAIP -rengaskone voidaan asentaa ja käyttää oikein, tietyt tilavaatimukset on huomioitava:

 • Työtilan vaatimus: Koneen ympärille tulee varata vähintään 5 neliömetrin (n. 54 neliöjalan) työtila. Tämä tila mahdollistaa kaikkien koneen osien, kuten kääntyvän käsivarren ja työalueen, esteettömän ja turvallisen toiminnan.
 • Vapaa tila ympärillä: On suositeltavaa varata vähintään 1 metri (n. 3 jalkaa) vapaata tilaa koneen ympärille. Tämä tila tarvitaan, jotta käyttäjä pystyy liikkumaan ja työskentelemään tehokkaasti ja turvallisesti ilman esteitä.

Käyttäjien on myös otettava huomioon, että koneiden asennus saattaa vaatia erityisiä sähkö- ja ilmalähteitä, jotka on suunniteltava ja asennettava asianmukaisesti paikalleen.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020