Rengaskone HPAfaip M824 2V FS - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-994,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Rengaskone HPAfaip M824 2V FS

Monipuolinen rengaskone erityisesti haastavia rengastöitä varten.

Tuotetunnus (SKU): M824 2V FS LL Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

HPAfaipin uuden sukupolven rengaskone taakse kääntyvällä työkaluvarrella, joka on suunniteltu selviytymään kaikista henkilöauton renkaan asennustöistä. Rengaskone sisältää paineilmatoimisen työkalupuomin.

 • Vannekoot:
  • Ulkopuolinen kiinnitys: 10” – 24”
  • Sisäpuolinen kiinnitys: 13” – 27”
 • Palteenirrottajan voima @ 10bar: 15,500 Nm
 • Pöydän pyöritysnopeus: 6-15 rpm
 • Paino: 288 kg
 • Kaksinopeuspöytä
 • Paineilmatoiminen työkalupuomi
 • Ally 90 apuvarsi
 • Asennuspöydän ilmaisku

Koneen innovatiivinen koukkutyökalu eliminoi tehokkaasti rengasraudan tarpeen. Tämä perustuu työkalun kynsikoukkuun, joka liikkuu paineilmatoimisesti. Työkalun koukku sujahtaa renkaan ja vanteen väliin ja sen avulla rengas nostetaan paineilmaa käyttäen vanteen reunan yli. Tämän jälkeen rengas saadaan pois koko vanteen matkalta yksinkertaisesti painamalla pöydän pyörityspedaalia. Yksi asentaja riittää, jopa Run Flat – renkaita asennettaessa.

Sisältää ilmaiskun, joka helpottaa työskentelyä ja pitää huolen, etteivät työt pysähdy silloinkaan, kun rengas ei tahdo nousta vanteelle.

Erikoisominaisuuksistaan huolimatta M824 on perinteisen mallinen rengaskone, joka on automatisoituihin koneisiin verrattuna hyvin nopea käyttää tavanomaisissa asennuksissa.

Lisätiedot

Avaa esite

Yleistä Tietoa HPA FAIP Rengaskoneista

HPA FAIP on johtava rengaskoneiden valmistaja, joka tunnetaan erityisesti innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkealaatuisesta teknologiastaan. Brändin tuotteet ovat suosittuja autokorjaamoiden ja rengasliikkeiden keskuudessa, ja ne on suunniteltu täyttämään ammattilaisten vaativat tarpeet. HPA FAIP -rengaskoneiden valikoima on laaja, kattaen sekä puoliautomaattiset että täysautomaattiset mallit. Lisäksi ne tarjoavat erityiskoneita matalaprofiili- ja runflat-renkaita varten.

Koneiden Tyypit

 • Puoliautomaattiset rengaskoneet: Näissä on perustoiminnot, jotka mahdollistavat renkaiden irrotuksen ja asennuksen manuaalisesti avustettuna. Ne ovat kustannustehokas ratkaisu pienemmille korjaamoille.
 • Täysautomaattiset rengaskoneet: Näiden koneiden avulla renkaiden vaihto tapahtuu automaattisesti, mikä nopeuttaa prosessia ja vähentää manuaalisen työn tarvetta. Ne soveltuvat erinomaisesti kiireisille rengasliikkeille.
 • Runflat- ja matalaprofiilirenkaille erikoistuneet koneet: Nämä ovat varustettu vahvistetuilla mekanismeilla, jotka estävät renkaiden ja vanteiden vaurioitumisen tiukkojen renkaiden kanssa.

Edistynyt Teknologia

HPA FAIP -rengaskoneet hyödyntävät kehittyneitä teknologioita, kuten sähköhydraulista ohjausta ja sivusuuntaisen tartuntapään ohjausta, jotka tekevät renkaiden käsittelystä tarkkaa ja turvallista. Intuitiiviset käyttöliittymät ja digitaalinen näyttö helpottavat koneiden käyttöä ja nopeuttavat oppimisprosessia.

Kestävyys ja Käytettävyys

Koneet on rakennettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat niiden kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Vankka rakenne kestää intensiivistä käyttöä ja vähentää huoltokustannuksia. Ergonominen suunnittelu vähentää käyttäjän rasitusta ja parantaa työskentelymukavuutta.

Minimitilavaatimukset

Jotta HPA FAIP -rengaskone voidaan asentaa ja käyttää oikein, tietyt tilavaatimukset on huomioitava:

 • Työtilan vaatimus: Koneen ympärille tulee varata vähintään 5 neliömetrin (n. 54 neliöjalan) työtila. Tämä tila mahdollistaa kaikkien koneen osien, kuten kääntyvän käsivarren ja työalueen, esteettömän ja turvallisen toiminnan.
 • Vapaa tila ympärillä: On suositeltavaa varata vähintään 1 metri (n. 3 jalkaa) vapaata tilaa koneen ympärille. Tämä tila tarvitaan, jotta käyttäjä pystyy liikkumaan ja työskentelemään tehokkaasti ja turvallisesti ilman esteitä.

Käyttäjien on myös otettava huomioon, että koneiden asennus saattaa vaatia erityisiä sähkö- ja ilmalähteitä, jotka on suunniteltava ja asennettava asianmukaisesti paikalleen.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020