Pakokaasukela Keen Space GMRF - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1146,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Pakokaasukela Keen Space GMRF

Kelassa puhallin, takaisinkelaus jousella sekä taipuisa letku.

Kuvaus

Pakokaasukelassa on integroitu puhallin, jousella toimiva takaisinkelausmekanismi, taipuisa letku ja stopperi.

Pakokaasukelat on saatavana monella eripituisella ja -paksuisella letkulla.

Letkujen eri halkaisijat:

  • 75 mm = moottoripyörille (imuteho 300 m3/h)
  • 100 mm = henkilö- ja pakettiautoille (imuteho 500 m3/h)
  • 125 mm = busseille ja muille julkisen liikenteen ajoneuvoille (imuteho 900 m3/h)
  • 150 mm = kuorma-autoille ja muille raskaan kaluston ajoneuvoille (imuteho 1300 m3/h)

Kumista valmistetun letkun sisällä on nailon-spiraali, jonka ansiosta se ei muuta muotoaan vaikka painuisikin kasaan vahingossa, esimerkiksi jos letkun päältä ajetaan autolla. Normaali letku kestää kuumuutta 200 °C asti, mutta sitä on tarpeen tullen mahdollista saada kestävämpänäkin.

Ajan myötä pakokaasukela joutuu koville, kun letkua ei vedetä alas oikeaoppisesti suoraan kelan alapuolelta vaan monista eri kulmista. Keen Space -kelojen päädyt on kuitenkin valmistettu vahvistetusta teräksestä, joka takaa niille pitkän käyttöiän jatkuvassakin käytössä.

Kelojen päädyt on kustomoitavissa asiakkaan toivomalla värillä. Kustomoitu väri lisää viikon toimitusaikaan.

Kelaan on mahdollista hankkia Micro Switch -lisäosa, jonka avulla letkun imu alkaa kun se vedetään alas ja sammuu kun se kelataan takaisin. Tämä ratkaisu säästää rahaa, on energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi eikä lisää juurikaan pakokaasuletkun hintaa.

Letkuihin on myös mahdollista lisätä sulkuventtiili, joka aukeaa kun letku vedetään alas ja sulkeutuu kun se kelataan takaisin ylös.

  • Sulkuventtiili on erittäin hyödyllinen lisäosa keskitetyssä järjestelmässä, jossa on monta eri kelaa, koska sulkuventtiilin ansiosta yhtä letkua käytettäessä kaikki muut pysyvät kiinni eivätkä ime korjaamon lämmitettyä ilmaa ulos turhaan.

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020