Pakokaasukela Keen Space GERT - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1144,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Pakokaasukela Keen Space GERT

Elektronisesti toimiva pakokaasukela kauko-ohjaimella.

Kuvaus

Elektronisesti toimiva pakokaasukela, jonka letku laskeutuu ja kelataan takaisin nappia painamalla. Kelaan kuuluu myös taipuisa letku, automaattinen pysäytys ja kauko-ohjain (letkun laskuun ja nostoon).

Pakokaasukelat on saatavana monella eripituisella ja paksuisella letkulla.

Letkujen eri halkaisijat:

  • 75 mm = moottoripyörille (imuteho 300 m3/h)
  • 100 mm = henkilö- ja pakettiautoille (imuteho 500 m3/h)
  • 125 mm = busseille ja muille julkisen liikenteen ajoneuvoille (imuteho 900 m3/h)
  • 150 mm = kuorma-autoille ja muille raskaan kaluston ajoneuvoille (imuteho 1300 m3/h)

Kumista valmistetun letkun sisällä on nailon spiraali, jonka ansiosta se ei muuta muotoaan vaikka painuisikin kasaan vahingossa, (esim. jos sen päältä ajettaisiin vahingossa). Normaali letku kestää kuumuutta 200 °C asti, mutta sitä on tarpeen tullen mahdollista saada kestävämpänäkin.

Ajan myötä Pakokaasukela joutuu koville kun letkua ei vedetä alas oikeaoppisesti suoraan kelan alapuolelta vaan monista eri kulmista. Keen Space:n kelojen päädyt on kuitenkin valmistettu vahvistetusta teräksestä, joka takaa niille pitkän käyttöiän jatkuvassakin käytössä.

Kelojen päädyt on myös mahdollista saada asiakkaan toivomalla värillä, (tämä lisää kuitenkin noin viikon toimitusaikaan)

Kelaan on mahdollista hankkia Micro Switch lisäosa, jonka avulla letkun imu alkaa kun se vedetään alas ja sammuu kun se kelataan takaisin. Tämä ratkaisu säästää rahaa, on energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi eikä ole suuri lisäys pakokaasukelan hintaan.

Letkuihin on myös mahdollista lisätä sulkuventtiili, joka aukeaa kun letku vedetään alas ja sulkeutuu kun se kelataan takaisin ylös.

  • Sulkuventtiili on erittäin hyödyllinen lisäosa keskitetyssä järjestelmässä jossa on monta eri kelaa, koska sulkuventtiilin ansiosta yhtä letkua käytettäessä kaikki muut pysyvät kiinni eivätkä ime korjaamon lämmitettyä ilmaa ulos turhaan.

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020