Moottorinostin Compac CC15P - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-955,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Moottorinostin Compac CC15P

Luotettava ja tukeva 1 500 kg nostava moottorinostin.

Tuotetunnus (SKU): 931011 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Kuvaus

Compacin moottorinostin ja sen kääntyvä hydraulinen sylinteri, takaa sen että laitetta voidaan käyttää edestä, takaa ja sivuilta. Niissä on myös jousikuormitetut alaslaskuventtiilit ja hiljaiset polyuretaanipyörät. Kuulalaakeroitujen pyörien ansiosta nostinta voidaan liikutella myös taakan kanssa.

Compacin moottorinostin omaa 3:n vuoden takuun!

  • Nostokyky: 1 500 kg / 500 kg
  • Nostokorkeus: 2 745 mm / 3 110 mm
  • Pituus: 1 480 mm
  • Paino: 168 kg

Kääntyvä hydraulinen sylinteri mahdollistaa nostimen käytön edestä, takaa ja sivuilta. Tämä helpottaa työskentelyä ja tekee siitä erittäin kätevän ahtaissa työympäristöissä.

Moottorinostin ja sen käyttö on erittäin turvallista jousikuormitetun alaslaskuventtiilin ja ”kuolleen miehen kytkimen” ansiosta, joka pysäyttää laitteen, mikäli käyttäjä ei aktiivisesti kontrolloi laitetta.

Kuulalaakeroitujen polyuretaanipyörien ansiosta laitteen liikuttelu on vaivatonta jopa taakan kanssa.

Jalat ja nostovarsi on mahdollista taittaa kasaan kuljetusta tai säilytystä varten.

Avaa esite

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020