Moottorinostin Compac CC10 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-944,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Moottorinostin Compac CC10

1000 kiloa nostava, helposti liikuteltava moottorinostin.

Tuotetunnus (SKU): 931019-1 Osastot: , ,
Kuvaus

Compacin moottorinostimissa on kääntyvä hydraulinen sylinteri, jota voidaan käyttää edestä, takaa ja sivuilta. Niissä on myös jousikuormitetut alalaskuventtiilit sekä hiljaiset polyuretaanipyörät. Kuulalaakeroitujen pyörien ansiosta nostinta voidaan liikutella myös taakan kanssa.

Kaikilla Compacin moottorinostimilla on 3 vuoden takuu!

  • Nostokyky: 1 000 kg / 400 kg
  • Nostokorkeus: 2 090 mm / 2300 mm
  • Pituus: 1 480 mm
  • Paino: 92 kg

Kääntyvä hydraulinen sylinteri mahdollistaa nostimen käytön edestä, takaa ja sivuilta. Tämä helpottaa työskentelyä ja tekee siitä erittäin kätevän ahtaissa työympäristöissä.

Nostimen käyttö on erittäin turvallista jousikuormitetun alalaskuventtiilin ja ”kuolleen miehen kytkimen” ansiosta. Kytkin on laitteen turvatekninen ohjausjärjestely, jossa käyttäjän täytyy aktiivisesti kontrolloida laitetta tai sitä ei voi käyttää .

Kuulalaakeroitujen polyuretaanipyörien ansiosta laitteen liikuttelu on vaivatonta jopa taakan kanssa.

Jalat ja nostovarsi on mahdollista taittaa kasaan kuljetusta tai säilytystä varten.

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020