Korityönostin JOLLIFT Master 35 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1099,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Korityönostin JOLLIFT Master 35

3500 kiloa pyöristä tai helmasta nostava korityönostin.

Tuotetunnus (SKU): JOMASTER35.EH Osastot: , ,
Kuvaus

Pyöristä tai helmasta nostava korityönostin, joka nostaa jopa 3500 kiloa.

  • Nostokyky: 3500 kg
  • Nostokorkeus: 1640 mm
  • Minimikorkeus: 100 mm
  • Siirrettävä malli

Jolliftin periaatteena on sen rakenneltavuus tarpeen mukaan. Sitä saa sekä pelkkänä nostimena että ns. vetokehikollisena nostimena. Pelkästä nostimestakin voidaan joko heti tai myöhemmin tehdä vetopenkki. Laitteen innovatiivinen vetokehikko mahdollistaa vedon kaikista suunnista.

Jolliftilla auto voidaan kätevästi nostaa suoraan työkorkeuteen joko pyörätasoilla – kun helmat tarvitaan vapaaksi – tai helma- tai tappikiinnikkeillä – kun pyörien on oltava vapaina. Pyörätasot voidaan irrottaa yksitellen, mikäli tarvitaan työtilaa esim. alustan osien korjaamiseen. Tällöin helma- tai tappikiinnikkeitä voidaan käyttää paikallisesti. Tappisarjoihin on saatavissa myös merkkikohtaiset lukitukset.

Jolliftia voi suositella erityisesti korikorjaamo- ja automaalaamotöihin, joissa sen parhaat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020