Korityönostin JOLLIFT 1330 PH/EH - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1098,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Korityönostin JOLLIFT 1330 PH/EH

3 000 kiloa pyöristä tai helmasta nostava korityönostin.

Kuvaus

Pyöristä tai helmasta nostava korityönostin. Saatavilla sekä paineilmahydraulisena (PH) että sähköhydraulisena (EH)

  • Nostokyky: 3000 kg
  • Maksiminostokorkeus: 1300 mm
  • Minimikorkeus: 96 mm

Jolliftin periaatteena on sen rakenneltavuus tarpeen mukaan. Sitä saa pelkkänä nostimena tai vetokehikollisena nostimena. Pelkästä nostimestakin voidaan joko heti tai myöhemmin tehdä vetopenkki. Laitteen innovatiivinen vetokehikko mahdollistaa vedon kaikista suunnista.

Jolliftilla auto voidaan kätevästi nostaa suoraan työkorkeuteen joko pyörätasoilla – kun helmat tarvitaan vapaaksi – tai helma- tai tappikiinnikkeillä – kun pyörien on oltava vapaina. Pyörätasot voidaan irrottaa yksitellen, mikäli tarvitaan työtilaa esim. alustan osien korjaamiseen. Tällöin helma- tai tappikiinnikkeitä voidaan käyttää paikallisesti. Tappisarjoihin on saatavissa myös merkkikohtaiset lukitukset.

Nostimeen on saatavilla myös siirtosarja, jonka avulla se on helposti liikuteltavissa

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020