Kohdepoistoyksikkö Worky SMOBIPLUS - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1169,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Kohdepoistoyksikkö Worky SMOBIPLUS

Siirrettävä kohdepoistoimuri 3 metrin varrella ja 1500 m³/h suodatusteholla.
Moniportainen tehosuodatus, 95%.

Tuotetunnus (SKU): 16416 Osastot: , ,
Kuvaus

Siirrettävä kohdepoistoimuri siirtää tehokkaasti hitsaushuuruja ja muita käryjä 3 metrin varrella, hyvä suodatusteho 1500 m³/h, pienihäviöisen imuputken halkaisija on Ø150 mm.

Laitteen painopiste on alhaalla, mikä tekee siirrettävstä laiteesta tukevan ja helppokäyttöisen. SMOBI-kohdepoistoimuri voidaan vaivattomasti siirtää lähelle työskentelyaluetta. Soveltuu erinomaisesti korjaamoille.

Moniportainen suodatus puhdistaa 95% ilman epäpuhtauksista. Aktiivihiilisuodatin raikastaa työkohteesta ilmaan pääsevät epämiellyttävät käryt. Käyttötuntimittari helpottaa huoltotoimenpiteiden ajoittamista ja suorittamista.

Laitteessa 4 pyörää, joista 2 varustettu seisontajarrulla.

  • Imuyksikkö 1,1 kW / 1 600 m³/h
  • Itsekantava puomi 3m / Ø150mm
  • Moniportainen suodatus, elementit: Karkea-, synteettinen-, lasikuitu- ja aktiivihiilisuodatin (5kg)
  • Suodatusteho 1 500 m³/h
  • Huoltoväli 800 tuntia
  • Käyttötuntimittari vakiovaruste
  • Äärimitat pyöristä, leveys 740 x syvyys 1330 x korkeus 2445 mm
  • Äänitaso 74 dB(A)
  • Jännite 400 V / 50 Hz ~3
  • Paino 80 kg

SMOBI soveltuu erinomaisesti korjaamoille ja tuotantolaitoksiin.

Oli laitteen korjaustarve iso tai pieni, niin työn tuottavuuden kannalta tarpeettomia työvaiheita voidaan vähentää oikeilla laitevalinnoilla.
Finnkone Oy:ltä tehokkaat laitteet tuottaavaan työhön, niin korjaamoille kuin tuotantoon.

SMOBI-kohdepoistoimurin siirreltävyys lisää työturvallisuutta.

Kiinteillä kohdepoistolaitteiden ulottuvuus on rajallinen, tarpeiden muuttuessa liikuteltava yksikkö tuo joustavuutta tuotantoon.

SMOBI-kohdepoistoimurin huoltaminen on tehty vaivattomaksi, suodattimet on helposti vaihdettavissa ja esisuodatimen puhdistaminen on helppoa.

Lisäarvoa aktiivihiilisuodatuksella

Tuotantolaitoksissa joissa tehdään satunnaisia korjauksia, arvostetaan aktiivihiilisuodattimen tuomaa lisäarvoa. Epämiellyttävät käryt eivät saa päästä leviämään ympäröivään tuotantoympäristöön, mikä on etenkin elintarviketeollisuuden arvostama ominaisuus.

 

Avaa esite    Pyydä tarjous 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020