Nostopilarisarja Emanuel MCL-G - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-2002,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Nostopilarisarja Emanuel MCL-G

Emanuelin täysin galvanoitu nostopilarisarjat raskaan kaluston, bussien sekä kuorma-autojen pesutiloihin!

Kuvaus

Emanuelin täysin galvanoitu nostopilarisarjat raskaan kaluston, bussien sekä kuorma-autojen pesutiloihin!

MCL-G sarjan nostopilarit on täysin kuumasinkitty, mottorit on suojattu ja siinä on vesitiivis tuplaovinen käyttöyksikkö IP67 luokituksella. Nostoruuvi ja muut mekaaniset osat on suojattu kumi & metallisuojuksin, ettei vesi pääse aiheuttamaan vahinkoa.

Erittäin luotettavat sähkökomponentit / Viivekäynnistyksen ansiosta pienenmpi virtapiikki ja kulutus / Selkeä LCD-näyttö ja ilmoitukset

Nostokyvyt:

  • 5,500 kg / tolppa
  • 7,500 kg / tolppa
  • 8,500 kg / tolppa
  • 10,000 kg / tolppa

MCL-G nostopilarisarjaa saa 4, 6, 8 tai 10 tolpan sarjoissa.

Lisävarusteina pilarinostin valikoimaan kuuluu mm. nostohaarukoiden kavennuspalat, säädettävät nostohaarukat, laajennusvalmius, liikuteltava ohjauyksikkö, pyörät vapauttava poikkipalkkisarja.

Mikäli täysin räätälöitu tolppasarja kiinnostaa, ota yhteyttä myyntiimme!

24kk takuu!

Nostopilarisarjat raskaan kaluston ajoneuvoille:

Emanuel nostopilarien laatu ja tarkkuus on tuotannossa etusijalla. Kaikissa bussinostin, kuorma-auto nostin tai muun raskaan kaluston nostimissa käytetään aina uusinta teknologiaa ja vain laadukkaimpia materiaaleja. Kaikki Emanuelin ajoneuvoille suunnitellut nostopilarisarjat testataan ja koekuormitetaan tehtaalla.

Custom nostotolppasarjan esittely & testaaminen:

Avaa esite    Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020