Nostopilarisarja Emanuel SCM - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1992,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Nostopilarisarja Emanuel SCM

Emanuelin nostopilarisarjat junille sekä teollisuuden nostotarpeisiin!

Kuvaus

Huippulaadukkaat ja erittäin vahvat Emanuelin junanostimet sekä muut teollisuusnostopilarit.

Nostopilarisarjassa on erittäin luotettavat sähkökomponentit sekä turvajärjestelmät. Viivekäynnistyksen ansiosta nostopilareissa on pienenmpi virtapiikki ja kulutus.

Liikuteltavassa käyttöyksikössä, johon nostopilarit kytketään, käytetään ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja ja uusinta teknologiaa, joka takaa huipputarkan noston synkronoinnin. Selkeä LCD-näyttö, jossa ilmoitukset ja hälytykset.

Vakiona toimituksessa on 25m kaapelit per tolppa, mutta pidemmätkin voidaan tilata tarvittaessa.

Nostokyvyt:​

  • 10,000 kg / tolppa
  • 15,000 kg / tolppa
  • 20,000 kg / tolppa

SCM nostopilarisarjaa saa esim. 4, 6 , 8 tai vaikka 20 tolpan sarjoissa. Myös isommat sarjat on mahdollista toteuttaa jopa 128 kpl asti!

Kaikki nostotolpat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaiseksi.

Emanuel on maailmalla laadustaan tunnettu nostopilari toimittaja junateollisuuteen. Nostopilarisarjat ovat heidän erikoisalaansa ja vuoteen 1999 mennessä he olivat toimittaneet Italian junateollisuudelle jo yli tuhat siirrettävää nostopilaria.

Erittäin laaja nostopilarisarja junateollisuudelle, kokonaisen junan nostoon:

Teollisissa nostoratkaisuissa ja erityisesti junateollisuudessa vaaditaan todella suurta tarkkuutta ja toimintavarmuutta, kun nostettava kohde voi olla 100m pitkä ja painaa yli 100tn. Tällaiset nostot vaativat millien tarkkuutta jopa useiden kymmenien tolppien sarjoissa, joka on toiminut muokkaavana piirteenä Emanuelin tuotekehityksessä.

Emanuel nostopilarien laatu ja tarkkuus on tuotannossa etusijalla. Junanostimissa käytetään aina uusinta teknologiaa ja vain laadukkaimpia materiaaleja. Kaikki Emanuelin teollisuuteen suunnitellut nostopilarisarjat testataan ja koekuormitetaan tehtaalla.

Emanuel tarjoaa kaikille tolppasarjoilleen pidennetyn 24kk takuun!

Räätälöity custom 80tn nostopilarisarja poikkipalkeilla vanhan museo junan nostoon:

Avaa esite    Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020