Puolisaksinostin Emanuel SD - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-6669,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Puolisaksinostin Emanuel SD

25 – 35 tonnia nostavat puolisaksinostimet raskaalle kalustolle

Kuvaus

Erittäin innovatiivinen puolisaksinostin uutuus Emanuelilta!

Uusi modulaarinen rakenne mahdollistaa nostimen ajosiltojen jatkamisen vaikka asennuksen jälkeen! Eli puolisaksinostimen päihin voidan asentaa kummallekkin puolelle (500-2000mm pitkät) jatkopalat. Näin ollen nostimen ajosiltoja voi pidentää jopa 4 metrillä!

Ainutlaatuisen geometrisen konfiguraation ansiosta nostojärjestelmässä ei ole mitään liukuosia. Näin vältytään pyörien tai luistojen kulumiselta ja voiteluvaatimuksilta sekä vähennetään koneen huoltotarvetta.

SD250 raskaan kaluston puolisaksinostin:

  • Nostokyky: 25,000 kg
  • Ajosiltojen pituudet: 7m / 8m / 9m / 10m
  • Nostokorkeus 2100 mm

SD350 raskaan kaluston puolisaksinostin:

  • Nostokyky: 35,000 kg
  • Ajosiltojen pituudet: 9m / 10m / 11m / 12m / 13m / 14m
  • Nostokorkeus 2100 mm

SD-sarjan puolisaksinostimet voidaan voidaan joko pinta-asentaa tai upottaa lattiaan.

Jokaisessa nostimen männässä on mekaaninen lukituslaite joka kytkeytyy automaattisesti ja vapautuu pneumaattisesti.

Elektroniset anturit mäntien liikkeiden synkronointiin, jotka jakavat kuorman tasaisesti kullekkin jalalle ja varmistavat tasonsäädön automaattisesti.

Mekaaniset turvalukot aktivoituvat myös automaattisesti elektronisen sensorin avulla.

Normaalin saksinostimen rakenne tekee sen, että ajoneuvon alle pääsee ainoastaan etu- tai takakautta, mutta puolisaksinostin mahdollistaa nostetulle kohteelle pääsyn myös sivuilta. Puolisaksinostin onkin rakenteeltaan parhaita nostin vaihtoehtoja korjaamoa varten.

Emanuel SD puolisaksinostimen saa myös täysin galvanoituna (kuten viimeisen kuvan nostin sinisen bussin kanssa), eli soveltuu täydellisesti myös pesupaikkoihin tai niiden viereen.

Lisäteitoa Emanuelista toimittajana meidän blogistamme.

Avaa esite

Pyydä tarjous

 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020