Raskaan kaluston nelipilarinostin Emanuel SM 160 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-7957,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Raskaan kaluston nelipilarinostin Emanuel SM 160

Kapasiteetiltaan 16 000 kg pitkillä ajosilloilla nostava raskaan kaluston nelipilarinostin

Clear
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Erittäin laadukas raskaan kaluston nelipilarinostin. Nostinta on saatavilla neljällä eri nostokyvyllä sekä useilla eri pituisilla ajosilloilla.

Emanuelin junateollisuudessa käytettyjen nostotolppien teknologia on tuotu ajoneuvopuolelle ja sovellettu heidän SM nelipilarinostimiin. Nostojärjestelmä koostuu siis erittäin luotettavasta nostoruuvista sekä pää- ja turvamutterista. Noston tasaus on todella tarkkaan seurattavissa, koska anturi sekä moottori on kytkettynä suoraan nostoruuviin ilman mitään lisäosia. Näin ollen myös vikojen ja huoltojen tarve pienenee.

SM160 raskaan kaluston nelipilarinostin:

  • Nostokyky: 16,000 kg
  • Ajosiltojen pituudet: 7m / 8m / 9m
  • Nostokorkeus 1870 mm

Turvallinen ja luotettava valinta. Nostimen energiankäyttö on optimoitu ja täten kulutus on myös todella vähäistä verrattuna muihin vastaaviin laitteisiin. Pilareiden sekvenssialoitus mahdollistaa alhaisimman sähköabsorption käynnistyksen yhteydessä.

Käynnissä olevan noston visualisointi sekä kaikki virheilmoitukset LCD-näytöllä.

SM 4-pilarinostimen saa myös täysin galvanoituna (kuten haitaribussin kanssa kuvassa oleva nostin), eli soveltuu täydellisesti myös pesupaikkoihin tai niiden viereen.

Nostin on myös räätlöitävissä asiakkaan erityistoiveiden mukaan, mikäli asennuspaikalla on jotakin tarkempia vaatimuksia, kuten esimerkiksi jos pilariden asennuspaikat pitää saada tiettyihin kohtiin.

Lisäteitoa Emanuelista toimittajana meidän blogistamme.

Lisätiedot

Avaa esite

Emanuel SM 160 on raskaan kaluston nelipilarinostin, joka on suunniteltu erityisesti suurten ja raskaiden ajoneuvojen, kuten kuorma-autojen, linja-autojen ja muiden hyötyajoneuvojen nostamiseen. Nostimen suurin nostokapasiteetti on vaikuttava 16 000 kg, mikä takaa sen soveltuvuuden kaikkein raskaimpiin huoltotöihin.

Nostimen erityispiirre on sen eri pituiset ajosillat, jotka tarjoavat joustavuutta eri mittaisten ajoneuvojen käsittelyyn. Ajosiltojen pituudet ovat mukautettavissa tarpeen mukaan, ja ne voivat ulottua useista metreistä jopa yli kymmeneen metriin, mikä mahdollistaa erikokoisten ajoneuvojen turvallisen ja tukevan nostamisen.

Emanuel SM 160:n nostokorkeus on tyypillisesti noin 1 800–2 000 mm, mikä mahdollistaa täydellisen pääsyn ajoneuvon alapuolelle, tarjoten riittävästi tilaa kaikkien huolto- ja korjaustoimenpiteiden suorittamiseen. Nostimen ajokorkeus on suunniteltu matalaksi, mikä helpottaa ajoneuvojen ajoa nostimen päälle ilman tärkeitä lisäjärjestelyjä. Nostoaika täydelle korkeudelle on optimoitu, mikä mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja minimoi odotusajat.

Rakenne on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joka takaa nostimen pitkän käyttöiän ja kestävyyden vaativissa käyttöympäristöissä. Neljä voimakasta pylvästä tarjoavat erinomaisen tukevuuden ja vakauden, mikä on kriittistä turvallisen noston kannalta. Nostin on varustettu erilaisilla turvallisuusominaisuuksilla, mukaan lukien mekaaniset turvalukitukset, hätäpysäytyspainikkeet sekä hydrauliset varmistusventtiilit, jotka estävät öljyn vapautumisen ja takaavat turvallisen käytön.

Ohjausjärjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja sisältää intuitiiviset käyttöliittymät, jotka tekevät nostimen hallinnasta sujuvaa ja vaivatonta. Emanuel SM 160 voidaan kytkeä vaihteleviin sähköjärjestelmiin, kuten 400V, 50 Hz, mikä tarjoaa joustavuutta erilaisiin työskentelyolosuhteisiin. Asennus vaatii tilavan työskentelyalueen, yleensä vähintään 5 x 12 metriä, ja se voidaan mukauttaa työtilan erityisvaatimuksiin.

Lisävarusteet, kuten ylänostimet ja sivunostimet, ovat saatavilla parantamaan nostimen monipuolisuutta ja käytettävyyttä. RAL-pintamaalivaihtoehdot mahdollistavat nostimen ulkoasun sovittamisen korjaamon visuaaliseen ilmeeseen, mikä parantaa työympäristön esteettisyyttä.

Kaiken kaikkiaan Emanuel SM 160 -nelipilarinostin eri pituisilla ajosilloilla on erinomainen valinta raskaan kaluston nostovaatimuksiin, tarjoten vahvuutta, kestävyyttä ja monipuolisuutta ammattilaisille, jotka tarvitsevat korkealaatuista nostolaitteistoa päivittäiseen käyttöön.

Valmistajan sivuille

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020