Werther- laadukkaita korjaamolaitteita jo vuosikymmenien ajan - Finnkone
5002
post-template-default,single,single-post,postid-5002,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Werther- laadukkaita korjaamolaitteita jo vuosikymmenien ajan

Werther on italialainen korjaamolaitevalmistaja, joka aloitti perheyrityksenä vuonna 1960. Yrityksen toiminta on vuosien kuluessa laajentunut ja nykyään sillä on Italiassa 3 tehdasta ja omia tytäryrityksiä ja jälleenmyyjiä yli 150 maassa. Oma tuotanto Italiassa työllistää yli 200 työntekijää.

Werther on äskettäin liittynyt osaksi saksalaista BASE-ryhmää, johon kuuluvat myös saksalainen testaus-laitevalmistaja Beissbarth ja italialainen Sicam, jonka päätuotteita ovat rengaskoneet sekä joukko muita autoalan yrityksiä.

BASE

Base-ryhmä kuuluu maailman johtaviin korjaamolaitevalmistajiin ja sen osana Werther on saanut lisää resursseja tuotekehitykseen ja toiminnan kasvattamiseen. Niinpä me voimme tarjota entistä laadukkaampia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Laaja valikoima

Wertherin tuotevalikoimaan kuuluu nostimia moottoripyöränostimista aina raskaisiin junanostimiin saakka.

Valikoima käsittää kaikentyyppisiä ajoneuvonostimia, joista löytyy sopiva nostin lähes tarpeeseen kuin tarpeeseen. Kaikki nostimet valmistetaan tutkituista komponenteista ja laadunvalvonta pitää huolen siitä, että tuotteet ovat laadukkaita.

Nostimien lisäksi Wertherin valikoimaan kuuluu myös rengashuoltolaitteita, mittaus- ja testauslaitteita, kompressoreja ja monenlaista muuta autokorjaamoissa tarvittavaa laitetta.

Esimerkiksi 2-pilarinostimista on jo vuosia yhtenä autokorjaamoiden luottonostimena toiminut Werther 300S kaksipilarinostin. Werther 300S on luotettava, hyvän hinta-laatusuhteen nostin, jolla on monipuolinen käyttäjäkunta. Toinen erittäin suosittu 2-pilarinostin on heidän 254S/4 malli, jossa on järeämpi 4000kg nostokyky. Toimitamme nostimen vakiona Click-System pikanostopäillä, joiden avulla korkeamman maavaran omaaville ajoneuvoille nostokäpälän saa painettua jalalla ylös suoraan oikeaan nostokohtaan nopeuttaen ja helpottaen työskentelyä.

Lisää 2-pilarinostimen eduista löydät tämän linkin takaa.

Wertherin nelipilarinostimet ovat olleet suosittuja erityisesti suuntauskäytössä ja Werther 450AT/5 on pitkien ajosiltojen (5700mm), suuren nostokyvyn (5000kg) sekä suuntausvarustuksen ansiosta loistava valinta henkilö-, paketti- ja jopa matkailuautojen suuntauksia varten.

Werther rengaskoneet ovat myös erittäin laajasti myytyjä koneita autokorjaamoille. Myös rengasliikkeet ovat suosineet Wertheriä kakkos- tai vararengaskoneina. Rengaskone valikoima ulottuu kevyistä henkilöautojen renkaille suunnatuista koneista kuten Titanium 200 & 300, suuriin raskaan kaluston rengakoneisiin kuten Titanium 1000 & 2000.

Tulevaisuuden näkymät ja tavoitteet

Wertherillä on pitkä historia korjaamolaitteissa ja alusta lähtien sen tavoitteena on ollut valmistaa luotettavia ja pitkäikäisiä laitteita. Uusien resurssien myötä yrityksellä on entistä paremmat mahdollisuudet vastata tulevaisuuden haasteisiin ja valmistaa asiakkailleen laadukkaita korjaamolaitteita.
Base Groupin tavoitteena on kehittää uusia järjestelmiä ja toimia asiakkailleen pitkäaikaisen tuottavuuden mahdollistajana. Samalla pyritään vaikuttamaan positiiviseen kehitykseen alalla kokonaisuudessaan ja yhdessä lisäämään turvallista autoilua.Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020