2-pilarinostinten monet edut - Finnkone
650
post-template-default,single,single-post,postid-650,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

2-pilarinostinten monet edut

Werther 300S

Finnkoneen laaja valikoima 2-pilarinostimia tarjoaa vaihtoehtoja moniin eri korjaamoihin. 3-4 tonnia nostavat sähkömekaaniset nostimet ja 4-7 tonnin kapasiteetilla varustetut sähköhydrauliset nostimet soveltuvat useimpien korjaamoiden käyttöön.

Nostininvestointia miettiessä on hyvä ajatella etukäteen, minkälaista kalustoa nostetaan nyt ja tulevaisuudessa.

Werther 254 S/4 Click -nostin neljän tonnin kapasiteetilla on erinomainen valinta. Kolmiosaiset, erittäin pitkät nostovarret mahdollistavat kaiken tyyppisten autojen nostamisen, oli tarkoituksena nostella sitten lyhyitä henkilöautoja tai pitkiä pakettiautoja. Nostin on symmetrinen ja nostovarsien pituus eteen ja taakse on 730 mm – 1 500 mm. Auto voidaan ajaa tolppien väliin siten, että etuovet voidaan avata auton ollessa ylös nostettuna. Epäsymmetrisellä nostimella tämä ei onnistu.

Click pikanostopää

Click System-pikanostopää

Click System–pikanostopäiden avulla nostotalla on helppo asettaa helman alle kerralla oikeaan paikkaan. Jalalla käytettävä pikanostopää nopeuttaa ja helpottaa todella työskentelyä pakettiautojen ja muiden korkeiden maavaran omaavien ajoneuvojen kanssa. Click Systemillä nostimen käpälä saadaan nopeasti ajoneuvon nostokohdalle ja työt aloitettua.

Mekaanikon ei tarvitse siis juoksennella ympäri autoa varmistelemassa nostotallojen oikeaa sijoitusta. Nostimen mukana tulee myös 60 mm korokepalat joiden avulla saadaan korotusta yhteensä 182 mm nostovarren tasosta, minkä avulla voidaan nostaa pakettiautoja ja maastureita alustan poikkipalkeista.

Nostin on lattiavapaa malli. Sähkö viedään yläkautta toiselle tolpalle ja kaapeli voidaan tarvittaessa kiinnittää hallin kattoon jos tila on matala eikä mukana tulevaa kaapelikourua voida käyttää. Tätä varten nostimeen on saatavilla myös 10 metrin erillinen jatkokaapeli. Samalla toimintaperjaatteella voidaan asentaa myös valikoimamme kolmen tonnin kaksipilarinostin Werther 300S.

Nostimen tolppiin voidaan asentaa myös pienikokoiset paineilmakelat yhdeksänmetrisellä, 3/8”-polyuretaaniletkulla, joiden virtaama on sama kuin 1/2” kumiletkulla. Kun paineilmakela on nosturintolpassa kiinni, letku ei loju lattialla niin kuin seinään kiinnitetyn kelan letku tekee.

Paineilmanjakoletku kulkee kätevästi sähkökaapelin kanssa tolpalta toiselle.

Werther 254S/4 kaksipilarinostinKiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020