Raskaan kaluston renkaan tasapainotuskone Invento VB 780 - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-7657,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Raskaan kaluston renkaan tasapainotuskone Invento VB 780

Kuorma-auton renkaille tarkoitettu tasapainotuskone.

Kuvaus

Erittäin laadukas Invento VB 780 on kuorma-auton pyörille tarkoitettu raskaan kaluston renkaan tasapainotuskone

Näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen. Akselin etäisyyden ja pyörän halkaisijan mittaus suoritetaan mittausvarren avulla, mikä lyhentää tasapainotukseen kuluvaa aikaa merkittävästi.

Automaattisen pysäytyksen ansiosta ohjelmiston avulla pyörä voidaan pysäyttää juuri epätasapainokohtaan. Invento VB 780 raskaan kaluston renkaan tasapainotuskone sisältää myös työvalon ja siinä on laserosoitin, joka näyttää tarkasti painon kiinnityspaikan kello 6:n kohdalle.

Tässä tasapainotuskoneessa on vakiovarusteena paineilmatoiminen pyörähissi (nostokyky 200kg) ja mukaan kuuluu adapteri kuorma-autojen renkaille.

  • Vannehalkaisija 10 – 28″
  • Maksimi vanneleveys 20″
  • Pyörän maksimi paino 200 kg
  • 400V 50Hz
  • Paino 220 kg

Erikseen lisävarusteena saatavilla myös kartio sekä tähtikeskityslevysarjat henkilö-, kuorma-autojen & bussien renkaille.

Tämä raskaan kaluston tasapainotuskone malli on erittäin tarkka, yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Pyöritysnopeus on niin alhainen, että suojakaarta ei välttämättä tarvita.

Avaa esite

Valmistajan sivuille

 

 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020