Osienpesukone Teknox Unix 2B - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1971,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Osienpesukone Teknox Unix 2B

Kahdella pesutankilla pesevä, ympäristöystävällinen teollisuuspesukone pienille ja keskisuurille osille.

Kuvaus

Kahdella pesutankilla pesevä, ympäristöystävällinen teollisuuspesukone pienille ja keskisuurille osille. Kone on suunniteltu teollisiin pesutarpeisiin, jossa vaaditaan hyvää pesutulosta. Päältä täytettävässä osienpesukoneessa on pyörivä pesukori ja erittäin tehokas pesuveden suodatus. Saatavilla kolmea eri kokoa:

Unix 2B 80 teollisuuspesukone pesukapasiteetti:

 • Osan mitat
  • Halkaisija: 780 mm
  • Korkeus: 540 mm
  • Paino: 100 kg
 • Säiliö: 240 l

Unix 2B 100 teollisuuspesukone pesukapasiteetti:

 • Osan mitat
  • Halkaisija: 980 mm
  • Korkeus: 540 mm
  • Paino: 200 kg
 • Säiliö: 240 l

Unix 2B 120 teollisuuspesukone pesukapasiteetti:

 • Osan mitat
  • Halkaisija: 1170 mm
  • Korkeus: 700 mm
  • Paino: 300 kg
 • Säiliö: 300 l

Kaikki versiot koneista on saatavilla LT ja HT versioina:

 • LT = 60°C
 • HT = 80°C (lämpöeristys vakiona)

Unix 2B teollisuuspesukoneissa on siis kaksi eri pesutankkia, jonka avulla on mahdollista normaalin pesun lisäksi suorittaa osien huuhtelupesu. Kummassakin tankissa on oma vedenkierto ja pesuputket, jotka varmistavat että pesuvedet eivät mene sekaisin. Näin pystytään varmistamaan erinomainen pesutulos, koska pestäviin osiin ei jää mitään pesuaine- tai likajäämiä. Osienpesukoneeseen on mahdollista liittää myös kolmas pesutankki, jonka avulla pestävät kohteet voidaan käsitellä vielä halutulla tavalla, esim. maalausta tai seuraavaa tuotantovaihetta varten.

Unix 2B teollisuuspesukoneessa on myös vesitankin lisäsuodatus kahdessa eri vaiheessa, mitä normaalissa päältä täytettävässä osienpesukoneessa ei ole. Kun pesuvesi palaa koneen pesutankkiin, se suodatetaan ensin tankin takana olevien kuuden filtterin läpi jotka poimivat suurimman lian. Tämän jälkeen käytetty vesi kulkee vielä toisen suodatustason läpi ja palaa alkuperäiseen vesitankkiin. Teollisuuspesukoneen tankissa on tietysti vielä normaali esisuodatin ennen kun vesi pääsee pumpulle ja pesuputkiin aloittamaan kierroksen uudestaan. Jos pestävissä kohteissa on todella pientä metallisilppua tai metallipölyä, voidaan tähän osienpesukoneeseen liittää vielä ulkoinen lisäsuodatinyksikkö, joka suodattaa tehokkaasti jopa 5 mikronin kokoiset partikkelit pois ennen veden pääsyä pumpulle.

Jokaisessa osienpesukone mallissa on vakiona pyöreä pesukori, jossa mekaaninen pyöritys. Osienpesukone on erittäin vankkatekoinen, pitkäikäinen ja suunniteltu kestämään teollisuudessa vaadittavaa jatkuvaa pesutarvetta.

Koko laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kosketusnäytöllä varustettu PLC ohjauspaneeli. Ohjelmoitava logiikka eli PLC on pieni tietokone, jota käytetään tosiaikaisten automaatioprosessien ohjauksessa esimerkiksi robotiikan ja linjastojen kanssa. Tämän ansiosta osienpesukone on mahdollista ohjelmoida minkä tahansa valmiina olevan automaation tai robotiikan kanssa yhteensopivaksi.

Tähän teollisuuspesukoneeseen on kosketusnäytön avulla mahdollista säätää myös tarkat pesuohjelmat, seurata pesuohjelman kulkua, asettaa tarvittavia hälytyksiä ja ajastaa lämmityksen sekä öljynerottimen toimintaa päiväkohtaisesti.

Pesukoneen vesitankki on varustettu automaattisella pinnankorkeuden tarkkailijalla, jossa hälytykset tankin minimi ja maksimi rajoille. Koneeseen on myös mahdollista asentaa suuri määrä erilaisia lisävarusteita kuten paineilmakuivaus, lämminilmakuivaus, lisäsuodatinyksikkö, korkeapainepumppu, tankin tyhjennyspumppu ja paljon muuta.

Kysy lisää: myynti@finnkone.fi

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään juuri teidän tarpeeseenne sopivan teollisuuspesukoneen hankinnassa!

Video Unix koneesta, jossa pesutankin lisäsuodatus esiteltynä:

Koko teollisuuspesukone valikoima

Avaa esite    Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020