Raskaankaluston akselistosuuntaus - Finnkone
649
post-template-default,single,single-post,postid-649,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Raskaankaluston akselistosuuntaus

Akseliston mittauslaiteet Finnkoneelta

Usein kuulee sanottavan kuorma-autojen ja perävaunujen akselistojen suuntausta turhaksi puuhaksi, ”Kyllä ne takapyörät siellä mukana tulee”.

Niin tulee, mutta missä asennossa ja millä hinnalla?

Etuakselilla raidetangonpään vaihto aiheuttaa varmasti muutoksen auraukseen vaikka kierteitä laskisi kuinka tarkkaan. Liika auraus tai haritus aiheuttaa kuljettajalle haasteita pitää ajourista poukkoileva auto tiellä ja rengas-kustannukset nousevat huomattavasti epätasaisesta kulumisesta johtuen. Jos taka-akseli on vinossa auton runkoon nähden, toinen pyöräpari auraa ja toinen harittaa, auto vetelee ajourissa ja renkaita sekä polttoainetta kuluu hukkaan. Perävaunu jonka akselit eivät kulje linjassa on herkkä poukkoilemaan ajourissa ja kova syömään renkaita ja lisää veturin polttoaineen kulutusta. Kaikki edellä mainitut poikkeamat aiheuttavat liikenneturvallisuusriskin etenkin liukkaalla kelillä.

Akselistonmittauksen pitää olla helppoa ja nopeaa, jotta sen hinta ei nouse Asiakkaalle liian korkeaksi.

Tähän meillä on loistava ratkaisu: Haweka Axis 4000

Akseliston mittauslaite axis 4000

Pyöräkiinnikkeet kiinnitetään magneetilla vanteeseen pyöränmuttereiden väliin joten vanteenheitonkompensointia ei tarvita, eikä autoa tarvitse nostaa eikä liikuttaa mittauksen aikana.

Mittaus tapahtuu aina runkoon verrattuna, joten vinossa oleva taka-akseli ei aiheuta mittavirhettä etuakselilla ja taka-akseleista on helppo löytää suuntauspoikkeamat.

Kolmeakselisen kuorma-auton akselistojen mittaukseen menee aikaa vain n. 20 min.

Huomioi myös tämä!
Akselistojen suuntaus tuo lisämyyntiä korjaamolle ja säästöä asiakkaalle.

Kysy lisätietoja meiltä Kimmo Korhonen P. 041 591 102.Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020