Pinta-asennettavat jarrudynamometrit BM3010 ja BM20200 kevyelle ja raskaalle kalustolle - Finnkone
209
post-template-default,single,single-post,postid-209,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Pinta-asennettavat jarrudynamometrit BM3010 ja BM20200 kevyelle ja raskaalle kalustolle

Jarrudynamometri bm3010

Tanskalaiset BM Autoteknik A/S:n jarrudynamometrit ovat innovatiivisen suunnittelun tulosta.

Yritys perustettiin 1977 ja se valmistaa ja suunnittelee edelleen kaikki tuotteensa itse omissa tiloissaan. Innovatiivisuus ja korkea laatu ovat aina olleet tärkeä osa yrityksen toimintaa. Yrityksen tuotteita myydään yli 35 maahan, asiakkaiden joukosta löytyy niin pieniä korjaamoita kuin katsastusketjuja ja viranomaisia.

Pienehkö organisaatio antaa erinomaiset mahdollisuudet toimia joustavasti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Tästä ovat hyvänä esimerkkinä vanhoihin monttuihin sovitettavat jarrudynamometrit.

Joustavuus ja ketteryys ovat olleet lähtökohtina myös pinta-asennettavien jarrudynamometrien suunnittelussa. BM:llä on ymmärretty asiakkaiden tarpeet ja muuttuvat tilanteet ja panostettu pinta-asennettaviin jarrudynamometreihin. Jos monttua jarrudynamometrille ei saada tehtyä jo korjaamotiloja rakennettaessa, vaatii jo pelkkä monttu usean tuhannen euron investoinnin. Pinta-asennettavalla jarrudynamometrillä vältytään kalliilta muutostöiltä, ja dynamometri voidaan tarpeen vaatiessa helposti siirtää paikasta toiseen. Se on myös helppo asentaa nostimen eteen tai laajentaa testiradaksi. Lisävarusteiden avulla laitteet voidaan asentaa myös ulos.

Pinta-asennettavat jarrudynamometrit ovat saatavilla siirtosarjalla, ja lisävarusteista löytyy jopa laitteille soveltuva peräkärry säilytystä ja kuljetusta varten, jolloin liikuteltavuus saa aivan uudet mittasuhteet.

Pinta-asennettavien dynamometrien yliajokorkeus on vain 160 mm.

Pinta-asennettavien jarrudynamometrien lisäksi BM:n valikoimista löytyy perinteisiä upotettavia malleja niin kevyelle kuin raskaalle kalustolle. Kuten jo aiemmin mainittiin, hyvän suunnittelun ja muunneltavuuden ansiosta BM:n upotettavat jarrudynamometrit on mahdollista asentaa myös useimpiin jo olemassa oleviin monttuihin.

BM3010 ja BM20200 voidaan varustaa joko perinteisellä näyttötaululla tai BM FlexCheck ohjelmistolla joka voidaan liittää älypuhelimeen tai tietokoneeseen. BM20200 voidaan varustaa myös kuormituslaitteella vaa´alla ja jarrusovitusohjelmalla.

Jarrudynamometri BM3010

Kuvassa BM3010 jarrudynamometri laajennettuna iskaritesterillä ja aurausmittauslevyillä.

Videolta voit katsoa miten raskaan kaluston jarrudynamometri asennetaan peräkärrystä käyttövalmiiksi:Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020