Hitsauskoneen valinta - vaatimukset ja edut - Finnkone
745
post-template-default,single,single-post,postid-745,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Hitsauskoneen valinta – vaatimukset ja edut

Gys hitsauskone

Nykyisin peltikorjaamolta vaaditaan osaamista ja laitteita myös suurlujuusterästen hitsaamiseen. Vakuutusyhtiöt ja autojen valmistajat ovat alkaneet vaatia nykyaikaisempia korjausmenetelmiä autojen vauriokorjauksissa. Tämä johtuu siitä, että autojen kolariturvallisuus halutaan taata myös korjauksen jälkeen. Riittävä laatutaso on mahdollista saavuttaa vain vaatimukset täyttävillä laitteilla. Nyt viimeistään kannattaa päivittää laitteet kuntoon.

Tarvittavia koneita ovat vastushitsauskoneet, mig-hitsauskoneet ja pintaoikaisulaitteet.

Tämän päivän vastushitsauskoneilta vaaditaan erityisiä ominaisuuksia. Laitteen pitää olla helppokäyttöinen, siitä on saatava tietoa hitsaustuloksista, ja hitsauspisteiden on oltava laadultaan tasaisia. Koneelta vaaditaan lisäksi riittävää tehoa ja voimaa nykyaikaisten terästen hitsaamiseen. Loistava valinta kaikkiin vaatimuksiin on esimerkiksi automaattinen hitsauskone, IMS Pro Spot 14500 Trafo, jossa on kaikki tärkeät ominaisuudet. Se on vesijäähdytteinen, tehokas sekä tulostava laite, joka takaa toimivan lopputuloksen. Laitteelle voit tallentaa esimerkiksi valmistajan vaatiman hitsausohjelman, ja käyttää sitä tarvittaessa.

Toinen välttämätön työkalu peltikorjaamolle on mig-hitsauskone, jolta vaaditaan uusia ominaisuuksia autojen kehityksen vuoksi. Nykyaikaisen mig-koneen on selvittävä muun muassa erikoismateriaalien hitsaamista ja juottamista. Alumiinin juottaminen lisääntyy tämän päivän autoissa, jonka lisäksi suurlujuusteräkset vaativat kupari-sinkkilangalla juottamista. Edullisen IMS Pro MIG CARPRO 3:n avulla säästät rahaa sekä tilaa, sillä siinä yhdistyvät kaikki ominaisuudet samassa paketissa.

Vähintäänkin yhtä tärkeitä ja kustannustehokkaita ovat pintaoikaisulaitteet. Täysin välttämättömät laitteet helpottavat työtä ja ovat jokapäiväisiä työvälineitä. Tämän päivän vaurioista suurin osa on pieniä pintavaurioita, joiden korjaamisen on oltava nopeaa ja tehokasta. Hyvä ratkaisu on hankkia pintaoikaisusarja, jossa on tarpeellinen määrä lisävarusteita erilaisten pintavaurioiden oikaisuun. Pelkkä vetovasara ei aina riitä hyvän lopputuloksen saamiseksi, vaan vetolaitteita pitää olla kaiken tyyppisiin vaurioihin. Esimerkiksi IMS Smartliner PRO 400 – sarja sisältää riittävän määrän pintaoikaisuvälineitä jokapäiväiseen käyttöön ja varmistaa näin nopean ja laadukkaan korjauksen.

Pintaoikaisu onnistuu myös manuaalisesti, esimerkiksi rautaoikaisusarjan avulla. Tämän sarjan avulla asentaja pääsee paremmin näppituntumalle korjattavan pinnan kanssa ja on myös erittäin tehokas keino korjata vaurioita.

Tehokkaat ja oikeanlaiset välineet sekä ammattitaito takaavat parhaan ja turvallisimman lopputuloksen. Kun laitat laitteistosi kuntoon, myös asiakkaat ja vakuutusyhtiöt ovat tyytyväisiä.Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020