Automaattivaihteistojen öljynvaihto - Finnkone
763
post-template-default,single,single-post,postid-763,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Automaattivaihteistojen öljynvaihto

Automaattivaihteiston huoltolaite nopeuttaa ja helpottaa työskentelyä, sekä mahdollistaa täydellisen öljynvaihdon vaihdelaatikkoon.

Perinteisellä tavalla vaihteiston öljynkierrosta saadaan vaihdettua vain osa, kun taas automaattinen öljynvaihtolaite mahdollistaa täydellisen öljynvaihdon. Tällöin asiakkaalle on helpompi perustella vaihdon hyödyt. Vaihteistojen valmistajat suosittelevat öljynvaihtoa 60 000-80 000 km:n välein. Säännöllisesti vaihdetut öljyt takaavat vaihteiston toimivuuden ja asiakas välttyy kalliilta remonteilta.

Huoltolaitteella automaattilaatikko voidaan puhdistaa ja pestä. Laitetta voidaan käyttää manuaalisesti tai automaattisesti, toimenpiteistä riippuen. Silloin kun vaihteiston suodatinta ei vaihdeta, käytetään laitteen automaattitoimintoa.

Huoltolaite pyritään kytkemään lauhduttimesta tulevan ja laatikkoon menevän putken väliin, jolloin myös lauhduttimen öljy vaihtuu. Laitteen mukana tulee adapterisarja, jolla kytkentä voidaan suorittaa.

Manuaalinen toiminto:

Manuaalinen toiminto on otettava käyttöön vaihdettaessa vaihteiston suodatinta. Tätä toimintoa käytettäessä on mahdollista lisätä pesuainetta, kierrättää pesuaine laatikko-öljyn kanssa puhdistaen laatikon epäpuhtaudet. Huoltolaitteessa on suodatin, joka kerää pesuaineen irrottaman lian järjestelmästä. Järjestelmän öljyn voi myös kierrättää ilman pesuainetta, jolloin laitteen suodatin kerää irtonaisen lian suodattimeen. Tämän jälkeen laite imee vanhan öljyn järjestelmästä, jolloin öljypohja voidaan avata ja suodatin vaihtaa. Suodattimen vaihdon jälkeen uusi öljy kierrätetään järjestelmään ja jäljelle jäänyt vanha öljy poistetaan. Öljyn kierrätys jatkuu niin kauan kun menevä ja tuleva öljy ovat saman värisiä. Näin kaikki öljy on vaihtunut järjestelmässä.

Automaattitoiminto:

Automaattitoiminnon avulla voidaan suorittaa öljynvaihto ja tarvittaessa järjestelmän pesu yhtäjaksoisesti ja nopeasti. Toiminnot ovat samat kuin manuaalivaiheet lukuun ottamatta öljyn poisimemisvaihetta. Koko toiminto kestää vain n. 20 minuuttia. Kaikki öljy vaihtuu, mutta suodatinta ei vaihdeta.

ATF  automaattivaihteiston huoltolaiteKiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020