9 hyötyä leasingrahoituksesta laitehankinnoissa - Finnkone
759
post-template-default,single,single-post,postid-759,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.9,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.5.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

9 hyötyä leasingrahoituksesta laitehankinnoissa

Leasingrahoitus, eli pitkäaikainen vuokraus, on kätevä tapa rahoittaa uusia laitteita. Leasingrahoituksen suurimpia etuja ovat sen joustavuus ja helppous. Kaikenkokoiset laitehankinnat onnistuvat helpommin, kun löydetään omiin suunnitelmiin sopiva rahoitusratkaisu.

Kokosimme tähän yhdeksän etua, jotka saavutetaan leasingrahoituksella.

1.Tulokset paranevat

Voit hankkia ajanmukaiset laitteet ilman omaa rahoitusta ja pystyt parantamaan tuottavuutta sekä laajentamaan palveluitasi, jolloin myös tulokset paranevat.

2. Omaa rahaa ei tarvitse sitoa laitteisiin.

Omaa pääomaa on turha sitoa laitehankintoihin. Kun hankit laitteesi leasing-sopimuksella, pääomaa säästyy vaikka oman toiminnan laajentamiseen.

3. Laitteet toimivat vakuutena.

Sinun ei tarvitse varata käsirahaa tai lainan vakuuksia, joten vakuudet vapautuvat muuhun käyttöön. Pientenkin lainojen korko saattaa nousta korkeaksi erilaisten sivukulujen myötä.

4. Maksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia kuluja.

Hyödyt myös verotuksessa, kun voit vähentää maksetut leasing-maksut saman vuoden verotuksessa. Omaksi ostetun laitteen verovähennys tapahtuu poistojen kautta pitkän ajan kuluessa.

5. Rahoitus on helppoa, hoidamme kaiken puolestasi.

Me huolehdimme rahoituksen käytännön hoitamisesta puolestasi. Teemme yhteistyötä myös johtavien rahoituslaitosten kanssa, joten monipuolinen rahoitustarjonta on taattu.

6. Rahoitus on edullista.

Kun yleinen korkotaso on nykyään matala, on myös leasing-rahoitus edullista. Päivittäisten pullakahvien hinnalla voit rahoittaa jo varsin merkittäviä laitehankintoja.

7. Tase kevenee.

Leasingrahoituksessa yrityksesi ei omista kohdetta, minkä vuoksi hankinta ei rasita yrityksen tasetta. Sinun ei tarvitse huolehtia laitteen arvon alenemisesta, sillä maksat vain laitteen käytöstä.

8. Myös laitteiden huolto voidaan liittää sopimukseen.

Helpoin mahdollinen ratkaisu on liittää laiteen huolto samaan sopimukseen, jolloin myös huoltokulut ovat ennakoitavissa.

9. Laitekanta pysyy ajan tasalla.

Koska leasingrahoituksessa maksetaan vain laitteen käytöstä, sitä on kätevää käyttää varsinkin silloin kun hankitaan laite, jonka on tärkeää pysyä ajan tasalla. Valitse itsellesi sopiva leasing-aika ja ajan päätyttyä voit vaihtaa laitteen helposti uuteen!Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020