Tunnelipesulinjat Teknox - Finnkone
2067
product-template-default,single,single-product,postid-1648,theme-bridge,bridge-core-3.0.2,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,mega-menu-max-mega-menu-1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.3.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Tunnelipesulinjat Teknox

Räätälöidyt tunnelipesukone ratkaisut teollisuuden tarpeisiin.

Kuvaus

Vakio- tai räätälöidyt pesulinjastot konepajateollisuuden tarpeisiin. Monipuoliset pesuohjelmat ja käsittelyt samassa prosessissa.
Tunnelipesukone mahdollistaa osien erilaiset pesukäsittelyt samalla pesulinjalla, mikä pienentää kappaleiden valmistuskustannuksia.

Ympäristöystävälliset ratkaisut Finnkoneelta.

Tunnelipesukoneissa on suljettu pesukierto, mikä ei kuormita luontoa. Suodatuksella poistetaan epäpuhtaudet prosessista.

Pesulinjastot suunnitellaan asiakkaiden tarpeisiin, lähtökohtana on komponenttien asettamat vaatimukset ja tarvittavat käsittelyt. Tähtäämme aina mahdollisimman hyvään pesutulokseen. Oikein suunnitellulla laitteistolla pesu kohdistetaan tehokkaasti kappaleeseen, määritellyn pesutarpeen mukaan, mikä lyhentää käsittelyaikaa.

Leasing-sopimus mahdollistaa kustannusten kohdistamisen suoraan kustannuspisteelle.

Teknoxin tunnelipesukoneet voidaan räätälöidä sisältämään tuotantoprosessissa vaaditut pesu- ja kuivaus vaiheet. Ne ovat parhaimmillaan erityisesti jatkuvan pesutarpeen omaavissa kohteissa, kuten pienten ja keskisuurten sarjavalmisteisten kappaleiden tuotannossa. Pesulinja voidaan integroida osaksi tuotantolinjan automatiikkaa sekä toimimaan robottien kanssa yhdessä.

Pesu- ja huuhteluvaiheet suunnitellaan pestävien kohteiden koon ja muodon sekä toivotun pesutuloksen mukaan. Tämän lisäksi hyvä tunnelipesukone ratkaisu optimoidaan vastaamaan tuotannon kapasiteetti vaatimuksia. Pesulinjaston nopeus, muoto sekä tyyppi määritellään tehtaan ammattilaisten kanssa täyttämään kaikki asiakkaan vaatimukset.

Tunnelipesukone koostuu siis useasta eri vaiheesta. Mukana voi olla useampi pesuvaihe, joissa kaikissa käytetään lukuisia painepesusuuttimia kohteen puhdistamiseen joka puolelta. Eri pesuvaiheissa voidaan käyttää aina erilaista pesu- tai huuhteluainetta. Pesulinja rakennetaan niin, että eri pesuvaiheissa käytetyt aineet eivät pääse sekoittumaan toisiinsa. Tämän jälkeen tunnelipesukone varustetaan yleensä kuivausvaiheille, jotka voivat sisältää perus paineilmakuivauksen lisäksi myös lämminilmakuivauksen lämpövastusten avulla. Lämpimällä ilmalla kuivaaminen on erittäin hyödyllistä vaikeasti kuivaavien materiaalien kanssa, kuten esimerkiksi muovisia osia pestäessä.

Teknox tarjoaa myös suuren valikoiman lisälaitteita ja – varusteita joita voidaan hyödyntää tunnelipesulinjastoa rakennettaessa. Esimerkiksi jos tilasta ei ole mahdollista vetää höyrynpoistoa talon ulkopuolelle, voidaan tunnelipesukone varustaa erillisillä lauhdutinyksiköillä, jotka palauttavat höyryn vetenä takaisin pesutankkeihin.

Hydrauliikkalohkojen pesulinjasto

Teräsosien pesu- ja fosfatointilinjasto

Koko teollisuuspesukone valikoima

 

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai soita 09 3508 1020